NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Moduler i Prestashop | Sådan installerer og bruger du dem!

Prestashop kursus | Lav din egen webshop med Prestashop
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Kenneth Hansen, Khansen IT

I denne video tager vi et kig på moduler i Prestashop. Moduler er den del af systemet som giver funktionalitet til din webshop. Moduler findes i flere forskellige afskygninger, og i Prestashop er der som udgangspunkt tre typer moduler. Den første type er moduler der viser noget på din webshop. Disse kan indeholde ændringer til eksisterende visninger, men kan også lave nye. En anden type er de såkaldt ”action” moduler, der håndterer handlingen der igangsættes ved tryk på f.eks. ”Gå til kassen”.

Den sidste modultype er dem der kører i baggrunden og som du aldrig nogensinde ser noget til. De er der bare og håndterer forskellige opgaver. F.eks. ville et modul til søgefunktionaliteten af et indekseringsmodul som med jævne mellemrum kontrollerer om der er kommet nyt indhold/varer eller om der er andet der har ændret sig. Moduler findes både i gratis og betalte versioner og hvis man vil støtte udviklerne af de betalte moduler, så er det bedst at købe dem direkte på udviklerens egen webshop, såfremt denne findes. Alternativt findes der Prestashop Addons / Prestashop Marketplace, hvor alle moduler koster penge.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Pestashop kursus, Pestashop guide, Gratis Pestashop undervisning, Pestashop video tutorials på dansk, Pestashop intro, Pretsashop webshop, webshop med Prestashop

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!