NemProgrammering.dk logo
NemProgrammering.dk Trustpilot

Backup af Prestashop | Sådan tager du en backup af Prestashop

Lad NemProgrammering.dk´s eksperter lave din hjemmeside for dig
Vi tilbyder professionel hjælp til udvikling af hjemmesider og webshops . Læs mere om vores ydelser her!

Information om denne video

Underviser: Kenneth Hansen, Khansen IT

I denne video kigger vi, hvordan vi tager en backup af vores webshopinstallation og her viser vi både den indbyggede metode til at tage en database backup via den indbyggede databasehåndtering og samtidig kigger vi på, hvordan vi laver en backup af filerne via FTP. Vi taler om processen for at gendanne filer og database i tilfælde af fejl ved opdatering eller tilretning af installationen. Af erfaring, anbefales det altid at tage manuel backup af database og filer inden man foretager en ændring der kan ødelægge din webshop installation.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Pestashop kursus, Pestashop guide, Gratis Pestashop undervisning, Pestashop video tutorials på dansk, Pestashop intro, Pretsashop webshop, webshop med Prestashop

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2016-08-04

Hej John, 1.Umiddelbart så burde cachefilerne ikke være noget problem at slette. Det de gør er at gøre din hjemmeside hurtigere, da de "gemmer" dele af din side så de ikke skal hentes fra serveren hver gang. 2. Jeps det er som du beskriver. Det kan godt passe det hedder localhost, hvis f.eks din database også hedder det. Mig.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
John    2016-07-27

Tak for jeres super video! Jeg har lige et par spørgsmål: 1) Jeg er igang med at lave backup via FTP-klienten. Selvom jeg sidder med en 100MB downloadhastighed tager det vildt langt tid! Den overfører 150.000 filer, selvom jeg kun har 100 produkter liggende på shoppen. Jeg kan se, at det er en masse caches, som udgør nok 100.000 af filerne. Er det vigtigt at få alle disse caches med, når man laver en backup? Sidste gang tømte jeg faktisk alle caches mapperne ved at markere alle filerne i undermapperne (de fylder ca. 4KB pr. stk) og trykkede slet. Siden hen oplever jeg en gang i mellen, at Prestashop kommer med en fejlmeddelelse "Kunne ikke bla. bla. bla, fordi der mangler en cache", men ændringerne bliver gemt, og kan umiddelbart ikke mærke fejlen nogen steder. Men er bange for, det kan mærkes et andet sted. Hvad tænker I om det? 2) Backup via PhPMyAdmin. Er det bare at trykke på eksporter, hvorefter jeg vælger de hurtige indstillinger og vælger SQL format. Filen jeg får ud hedder herefter "localhost". Kan det passe?


Forum stats

  • 1146 Antal brugere
  • 1611 Antal emner
  • 8069 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!