NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Sociale medier i Prestashop | Sådan gør du din Prestashop social!

Prestashop kursus | Lav din egen webshop med Prestashop
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Kenneth Hansen, Khansen IT

I denne video kigger vi på sammenspillet mellem de sociale medier og vores webshop. Prestashop tilbyder som udgangspunkt mulighed for at dele de enkelte varer på bl.a. Twitter, Facebook, Google+ og Pinterest. Dette kan med ekstra moduler udbygges således at man f.eks. ville kunne dele CMS-sider på de sociale medier. Det er ligeledes muligt at linke til sider på de sociale medier således at din facebook-side, twitterprofil, youtube-kanal og meget mere kan få henvisninger fra din webshop og ligeledes kan din wbeshop få henvisninger fra din tilstedeværelse på de sociale medier.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Pestashop kursus, Pestashop guide, Gratis Pestashop undervisning, Pestashop video tutorials på dansk, Pestashop intro, Pretsashop webshop, webshop med Prestashop

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Michael Frederiksen    07-09-2015

Selv tak :-)


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    05-09-2015

Super fedt at du deler dine tips med andre Michael - mange tak!


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Michael Frederiksen    04-09-2015

Hej Kenneth Nu har jeg siddet og leget lidt med prestashop i en uges tid :-) dine videoer har/er en utrolig stor hjælp. Det er faktisk muligt at fjerne de sociale medie ikoner inde fra produkt siden. Jeg tillader lige at guide her under :-) 1 - gå til INDSTILLINGER og tryk på TEMAER 2 - I højre side er der en knap der hedder THEME CONFIGURATOR tryk der. 3 - På denne side er der et område med en masse JA/NEJ knapper. nummer 3 i rækken, skal bruges. den hedder "Display social sharing buttons on the product's page" Man kan trykke nej, eller man kan gå ind og rediger i de 4 social ikoner man vil bruge. Man kan dog ikke tilføje flere. Håber andre kan bruge dette :-)