NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Sådan installerer du Prestashop

Prestashop kursus | Lav din egen webshop med Prestashop
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Kenneth Hansen, Khansen IT

Vi anbefaler følgende webhoteller til Prestashop

nordicway.dk (67% rabat lige nu)

I denne video gennemgår vi processen for installation af Prestashop. Der findes både Prestashop Cloud, som er Prestashops egen hosting platform, hvor hele miljøet er optimeret til kun at køre Prestashop. 1-kliksinstallationerne fungerer i store træk ligesom Prestashop Cloud, da de hos mange udbydere tilretter webhotellets opsætning så den vil fungere optimalt sammen med Prestashop.

Begge installationsmetoder indsamler oplysninger via en online installationsguide og laver herefter hele installationen, samt grundopsætningen. Den sidste installationsmulighed er den manuelle metode som vi vil beskæftige os med i denne video. Den manuelle installationsmetode er til dig der gerne vil have fuld kontrol over hele processen eller hvis man ikke har et webhotel der understøtter 1-kliksinstallationerne. Dog skal man ikke være bange for den manuelle installation, da den er næsten lige så nem at komme i gang med som de automatiske.

I videoen anvendes der et database navn. Dette er et navn på en database som du selv skal oprette (vises ikke i videoen). Dette kan du gøre direkte fra dit administrationspanel hos dit webhote. Hvis du er i tvivl så skriv til dit webhotel og fortæl dem, at du skal have oprette en database til din Prestashop. Så skal de nok vise dig, hvordan dette gøres.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Pestashop kursus, Pestashop guide, Gratis Pestashop undervisning, Pestashop video tutorials på dansk, Pestashop intro, Pretsashop webshop, webshop med Prestashop

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Susan    23-05-2017

Hej, Jeg har lige siddet og set jeres video med Prestashop og jeg er nået til installationen: www.prestashop/khit.dec/install/ Min side ser slet ikke ud som jeres men som: http://doc.prestashop.com/display/PS17/Installing+PrestaShop?utm_source=html_installer Er det muligt at i hurtigt kan vejlede/hjælpe mig med hvordan jeg installere via den? Jeg har desuden oprettet en virtuel server med Xampp og jeg skulle gerne have Prestashop til at ligger heri. På forhånd tak for hjælpen. Hilsen Susan


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Tina    28-01-2016

Hvordan får man priserne i prestashop til at være incl moms