NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Opsætning af webshop-menuer med WooCommerce

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

I denne danske videoguide for begyndere skal vi se på, hvordan du opretter menupunkter til din WooCommerce webshop i WordPress. Vi ser blandt andet på, hvordan du kan tilføje produkter, produktkategorier og webshop sider til de centrale menuer på din WordPress hjemmeside.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, menuer i WooCommerce.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
ida ferlov    11-11-2020

jeg har med stor glæde fulgt video kurserne i opsætning af en web butik i Wordpress med WOO. jeg kan ikke få varerne vist i shoppen - hvad gør jeg galt?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    11-07-2017

Hej Simone, Det lyder mystisk. Hvad hvis du vælger "Vis alle" kommer dine kategorier så frem? De burde være der, når du har tilføjet produkter til dem, men hvis produkterne ikke er publiceret, kan det også være at kategorierne er skjult. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Simone    09-07-2017

Hej. Jeg har et lille problem i forhold til det her med at få mine produktkategorier tilføjet til min menu. Produktkategorier og produkttags findes nemlig slet ikke som en mulighed at vælge under redigering af menu. Jeg har lavet både kategorier og tags, og sat et produkt ind under for at teste, men den kan som sagt ikke findes, og dermed tilføjes under menu. Håber det gav mening :)