NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Sådan opretter du dit første produkt i WooCommerce

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

Denne video vil kigge nærmere på, hvordan du opretter produkter til din WooCommerce webshop. Videoen er for begyndere, og vi starter derfor ud fra bunden ved at oprette et simpelt produkt, som skal sælges på vores webshop. Vi ser på, hvordan du sætter en pris, uploader billeder til dit produkt, tilføjer kategorier og tags, laver beskrivelser samt fravælger kommentarer og anmeldelser på produktet. Vi forklarer desuden, hvad virtuelle- og download-produkter er.

Vil du lære mere om, hvordan du opretter f.eks. variable produkter (hvilket ikke vises i videoen), så kan vi anbefale, at du tager et kig på vores WordPress bog for begyndere.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, WooCommerce, opret produkt.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    17-06-2021

Hej Christa, Det hænger muligvis sammen med dit tema, så det kan være svært at sige, hvorfor det ikke virker. I bogen gennemgås også billeder på produkter i WooCommerce, men hvis dit problem skyldes dit tema, så er det ikke dækket af bogen desværre. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Christa    16-06-2021

Hej, jeg er igang med Wordpress woocommerce. Og jeg har nogle varianter og billeder. Men af en eller anden årsag, vises variantbilleder ikke på min produktvisning. Og jeg kan heller ikke finde ud af at linke variant og variant billede sammen. Hvis jeg køber jeres bog, kan jeg så læse mig til dig? Mvh. Christa


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Johnny Erbs    23-03-2015

Hej hvordan ændre man skriftstørrelsen på produktoverskrift under tilføj produkt dbh.