NemProgrammering.dk logo
NemProgrammering.dk Trustpilot

Sådan flytter du din WordPress hjemmeside fra localhost til din server

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen, NPWS.dk - WordPress hjemmesider

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

Læs mere om de webhoteller vi anbefaler her:

UnoEuro (Få de første 3 mdr. gratis med koden '3GRATIS' via linket)
One.com

I en tidligere video i denne serie viste vi, hvordan du kan opsætte et virtuelt webhotel på din egen computer ved hjælpe af XAMPP og derved prøve at arbejde med WordPress uden først at skulle købe domæne og webhotel. For mange har dette med sikkerhed været en super måde at komme i gang på, da det ikke har krævet nogen investeringer og bindinger, og samtidig har man kunne teste tingene af (og fejle) uden at det har gjort så meget.

Mange har sandsynligvis også valgt, at bygge hele deres WordPress hjemmeside lokalt og så blot senere flytte den til et webhotel og domæne. Det er jer, som netop har valgt at gøre det på denne måde, at denne video forhåbentlig kan hjælpe til at få jeres hjemmeside live på jeres server.

I denne video viser vi nemlig, hvordan du flytter/uploader en WordPress hjemmeside, som du har liggende lokalt på din computer via XAMPP og localhost, til et webhotel og domæne som du har købt. Vi viser altså med andre ord, hvordan du får din WordPress side lagt live på nettet.

Det kan godt være lidt tricky at flytte sin WordPress hjemmeside, da der er mange ting man skal tage højde for og huske på. Dermed er der også mange fejlkilder, og man kan hurtig komme ud i problemer, hvis man ikke holder tungen lige i munden. Denne video vil dog tage dig sikkert fra A til B, og hvis du følger de samme steps som der vises i videoen, så skal din flytning nok gå godt. Oplever du alligevel problemer, så skal du være velkommen til at kontakte os på vores forum, hvor en masse WordPress-eksperter sidder klart til at hjælpe.

Selvom du ikke skal ind og arbejde så meget med din hjemmeside lokalt i denne video, men blot skal eksportere nogle data, så anbefaler vi stadigvæk, at du inden du begynder på denne video tager en fuld backup af din lokale hjemmeside og dens database. På den måde kan du altid genskabe din hjemmeside i det tilfælde at noget skulle gå galt.

Til sidst i videoen anvender vi en såkaldt SQL-Query også kaldet en SQL-Forespørgsel på dansk. Denne finder du her:

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'localhost/din_wordpress_mappe/', 'www.ditdomæne.dk/');

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, localhost til server, XAMPP, localhost til domæne, upload wordpress hjemmeside til webhotel, localhost til webhotel.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Line    2017-03-18

jeg har fulgt videoen, men løber ind i problemet at for det første er der ingen css som kører på login siden til kontrolpanel, og når jeg så logger ind får jeg en "Internal Server Error" så jeg kan ikke engang kommeind på mit kontrolpanel, hvad kan jeg gøre for at fikse dette?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Villiam     2016-10-29

Hej ! Hvis der er allerede findes data på ens side, hvordan gør man så? Jeg vil gerne have at det der findes, bliver overskrevet af det nye, som kommer fra min localost. Mvh


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2016-10-22

Hej Villiam, Nej desværre, men processen bør være næsten den samme som med localhost til live - bare omvendt ;-)


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Villiam    2016-10-12

Hej - Har i en video der viser flytning af en hjemmseide fra live server til en lokal server(xampp)? Mvh


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2016-09-19

Hej Celilie, Jeg har svaret dig på vores forum.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Cecilie    2016-09-15

Hej. Er det muligt at følge guiden, hvis man i forvejen har en hjemmeside sat op på sit domæne? Jeg vil gerne flytte den nye hjemmeside, jeg har arbejdet på, til serveren, uden at slette den gamle - just in case noget går galt og jeg har brug for at genskabe den gamle hjemmeside. Skal serveren i FileZilla være tom?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Nanna Mathiasen    2016-07-27

Jeg har nu fulgt guiden og det virkede alt sammen fint, lige indtil jeg skal logge ind. Jeg kan ikke komme ind på min wp-login.php side, jeg får en fejl om at der er for mange redirects. Jeg har prøvet at slette mine cookies og browserdata, prøvet nogle forskellige ændringer i min wp-config fil som jeg har læst mig frem til på google, men intet har virket. Jeg har brugt flere timer på at prøve at finde en løsning men er stadig på bar bund


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2016-04-11

Hej Kristoffer, Skriv til one.com og spørg. Det er dem der din host, og det er derfor dem der kan oplyse dig om dine informationer. Dit domæne har intet med dette at gøre. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Kristoffer    2016-04-08

Hej. Fed video og super god at følge. jeg har dog problemer med min wp-config fil. Jeg er ikke sikker på, hvilke data der skal tastes i brugernavn, password og host. Jeg har one.com som udbyder. Er det kvitteringen fra købet af domænet, hvor noget som bruger-id står, at jeg skal bruge? Tak


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Manne Lang    2016-03-27

Hej. Efter at have gjort de samme ting som i vidoen, kunne jeg sagtes få vist min forside, men lige så snart jeg prøvede at gå ind på en af undersiderne sagde den 500 internal server error. Det løste jeg ved at at ændre ved at uploade en blank .htacces fil, og så gå ind og ændre permalink i backend. Blot hvis nogle skulle støde på samme problem.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Stine    2016-02-12

Tusind tak for en super god video / tutorial! Mega pædagogisk og let forståelig. I besvarede ALLE spørgsmål og bekymringer, jeg har gået og tumlet med, mens jeg har bygget mit website på localhost. Mit site er nu online, og det skete uden de mindste problemer. Igen - tak! :)


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2015-11-19

Hej Martin, Nej - installationen er det du ser i videoen :-) Husker du at sætte det rigtige dbnavn + rydde din egen server helt for andre filer inden du går i gang? Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Martin    2015-11-19

Hej. Jeg har fulgt hvert punkt i videoen uden at det fungerer. Har du i forvejen installeret wordpress på den nye server?


Forum stats

  • 1146 Antal brugere
  • 1611 Antal emner
  • 8069 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!