NemProgrammering.dk logo
NemProgrammering.dk Trustpilot

Opsætning af kontaktformular og administration af kommentarer

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

I denne danske videotutorial vil vi komme ind på kommentarer og kontaktformularer i WordPress. Vi vil blandt andet kigge på, hvordan du administrerer kommentarer på dine sider og indlæg. Derudover viser vi også, hvordan man opsætter en kontaktformular på sin side.

Vi anvender i videoen et plugin kaldet "Contact Form 7", som er et af de mest udbredte kontaktformular plugins der findes til WordPress lige nu. Det er et plugin der er nemt at installere, opsætte og anvende. Ved at se denne video burde du efterfølgende selv kunne opsætte dine egne kontaktformularer helt uden hjælp.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, kommentarer i WordPress, opsætning af kontaktformular.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2015-08-29

Hej Niels, Det smarte ved contact form 7 er at du selv kan lave al HTML i formularen og så indsætte de felter som skal bruges af til input. Derfor kan du selv opbygge en tabel og indsætte formularfelterne her. Se hvordan du laver html tabeller her: http://www.nemprogrammering.dk/Tutorials/HTML/T4/Tabeller_HTML5.php . Derufover fald jeg også over denne tråd hvor en person får hjælp til lidt det samme som du efterspørger: www.wordpress.org/support/topic/plugin-contact-form-7-adjusting-the-layout?replies=10


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Niels Andersen    2015-08-26

Hej - tak for denne gode artikel/video. Den har hjulpet mig i gang med at lave en kontaktformular på min egen side. Hvordan kan man lave en kontaktformular hvor der er kolonner? e.g. Navn e-mail kommentar Altså navn og e-mail i hver sin kolonne ved siden af hinanden og kommentar feltet nedenunder i samme bredde som 'begge' kolonner?


Forum stats

  • 1146 Antal brugere
  • 1611 Antal emner
  • 8069 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!