NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Opsætning af kontaktformular og administration af kommentarer

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

I denne danske videotutorial vil vi komme ind på kommentarer og kontaktformularer i WordPress. Vi vil blandt andet kigge på, hvordan du administrerer kommentarer på dine sider og indlæg. Derudover viser vi også, hvordan man opsætter en kontaktformular på sin side.

Vi anvender i videoen et plugin kaldet "Contact Form 7", som er et af de mest udbredte kontaktformular plugins der findes til WordPress lige nu. Det er et plugin der er nemt at installere, opsætte og anvende. Ved at se denne video burde du efterfølgende selv kunne opsætte dine egne kontaktformularer helt uden hjælp.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, kommentarer i WordPress, opsætning af kontaktformular.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Kewin    05-10-2022

Ved i om det er muligt at få vist de kontaktfomular der er udfyldt på en side? Jeg ved de kan gennem og ses i admin delen i fx Flamingo men jeg ønsker at få dem vist på en side som ikke kræver admin adgang :)


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Chloe    13-11-2020

Hej Jeg er nybegynder og vil høre hvordan jeg får min menu linje til at ligge vandret og ikke lodret, samt hvordan jeg får under menuer når man Klikker sig ind på f.eks en menu produkter så man kan se de forskellige produkter samt hvordan jeg tilføjer flere fotos under F. Eks produkter . Håber det giver mening. Tak


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Melene Johnson    12-10-2020

Jeg forsøger at lave en kontaktformular, så jeg kan få Kontakt op og stå på menulinjen. Jeg har nu nøje fulgt instruktionen, men når jeg udgiver, så får jeg bare den linje, jeg kopierer til Side, kontakt [contact-form-7 id="809" title="Kontakt"] Det ser heller ikke helt ud som det gør når I viser, der kommer ikke et vindue hvor der står Kortkode og feltet ved siden af, nu er der bare et felt, som jeg kopierer [contact-form-7 id="809" title="Kontakt"] ind i. Muligvis det bare er fordi jeg har en nyerer version af Wordpress end der vises hos jer. Trykker jeg på Kontakt på menulinjen, kommer formularen ikke frem, som den gør på instruktionen. jeg tog et skærmbillede af min formular, men det kan jeg ikke vedhæfte her. mvh Melene Johnson


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    13-08-2019

Hej Sanne, Godt du fandt ud af det! Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Sanne    13-08-2019

Hej igen Jeg har tidligere i dag bedt om hjælp til at få vist kommentarfelter på blogindlæg. Det er løst - jeg skulle fravælge kommentarer på temaindstillinger og gemme og derefter tilvælge kommentarer igen. Hav en god dag, Sanne


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Sanne    13-08-2019

Tak for en god vejledning til administration af kommentarer. Min udfordring er, at der ikke vises kommentarfelter på mine blogindlæg. Diskussion er klikket af i Indstillinger og på alle blogindlæg. Hvad tror du, der kan være galt? Jeg har valgt genesis temaet infinity pro - som er sat op med en stationær forside og en tilknyttet indlægsside.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    29-08-2015

Hej Niels, Det smarte ved contact form 7 er at du selv kan lave al HTML i formularen og så indsætte de felter som skal bruges af til input. Derfor kan du selv opbygge en tabel og indsætte formularfelterne her. Se hvordan du laver html tabeller her: http://www.nemprogrammering.dk/Tutorials/HTML/T4/Tabeller_HTML5.php . Derufover fald jeg også over denne tråd hvor en person får hjælp til lidt det samme som du efterspørger: www.wordpress.org/support/topic/plugin-contact-form-7-adjusting-the-layout?replies=10


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Niels Andersen    26-08-2015

Hej - tak for denne gode artikel/video. Den har hjulpet mig i gang med at lave en kontaktformular på min egen side. Hvordan kan man lave en kontaktformular hvor der er kolonner? e.g. Navn e-mail kommentar Altså navn og e-mail i hver sin kolonne ved siden af hinanden og kommentar feltet nedenunder i samme bredde som 'begge' kolonner?