NemProgrammering.dk logo
3 måneders gratis webhotel til alle NemProgrammering.dk brugere! Få din UnoEuro Rabatkode her
UnoEuro rabatkode

Opsætning af kontaktformular og administration af kommentarer

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2019 her!

I denne danske videotutorial vil vi komme ind på kommentarer og kontaktformularer i WordPress. Vi vil blandt andet kigge på, hvordan du administrerer kommentarer på dine sider og indlæg. Derudover viser vi også, hvordan man opsætter en kontaktformular på sin side.

Vi anvender i videoen et plugin kaldet "Contact Form 7", som er et af de mest udbredte kontaktformular plugins der findes til WordPress lige nu. Det er et plugin der er nemt at installere, opsætte og anvende. Ved at se denne video burde du efterfølgende selv kunne opsætte dine egne kontaktformularer helt uden hjælp.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, kommentarer i WordPress, opsætning af kontaktformular.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    29-08-2015

Hej Niels, Det smarte ved contact form 7 er at du selv kan lave al HTML i formularen og så indsætte de felter som skal bruges af til input. Derfor kan du selv opbygge en tabel og indsætte formularfelterne her. Se hvordan du laver html tabeller her: http://www.nemprogrammering.dk/Tutorials/HTML/T4/Tabeller_HTML5.php . Derufover fald jeg også over denne tråd hvor en person får hjælp til lidt det samme som du efterspørger: www.wordpress.org/support/topic/plugin-contact-form-7-adjusting-the-layout?replies=10


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Niels Andersen    26-08-2015

Hej - tak for denne gode artikel/video. Den har hjulpet mig i gang med at lave en kontaktformular på min egen side. Hvordan kan man lave en kontaktformular hvor der er kolonner? e.g. Navn e-mail kommentar Altså navn og e-mail i hver sin kolonne ved siden af hinanden og kommentar feltet nedenunder i samme bredde som 'begge' kolonner?