NemProgrammering.dk logo
NemProgrammering.dk Trustpilot

Menuer i WordPress - Vi kigger på alle tænkelig typer!

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

I denne videoguide vil vi undervise dig i, hvordan du arbejder med menuer i WordPress. Vi vil blandt andet komme ind på brugerdefinerede menuer, og hvordan du indsætter disse på forskellige steder på din WordPress hjemmeside. Vi vil f.eks. vise dig, hvordan man indsætter en brugerdefineret menu i et Widget område. Vi vil komme ind på Widgets i en senere video, så tab ikke modet når vi når til dette punkt. Vi vil også kigge på oprettelse af undermenuer, og samtidig se på hvordan disse i praksis fungerer på siden.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, menuer i WordPress, brugerdefinerede meuer, undermenuer, menuer i widget-områder.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2015-12-08

Hej Jeppe, Er det WordPress.com eller WordPress.org i bruger i skolen? Jeg har netop kigget videoen igennem og selv testet i den nyeste version af WordPress og her er det præcist det samme som videoen viser. Hvis i bruger WordPress.com så er det ikke det samme som disse videoer, da dette er en betalt tjeneste som også sætter begrænsninger til hvad i kan med menuer osv. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jeppe    2015-12-08

Siden mangler at blive opdateret, vi sidder i skolen og kan ikke rigtig komme videre med vores projekt. videoen mangler opdatering i specielt menuer.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2015-10-25

Hej Janne, Jeg kunne forestille mig, at din søger en en widget. Prøv at gå ind under widgets og se om du kan finde en der hedder "search" eller "søg" - denne kan du så trække over i et af områderne til hjøre - måske er der en ad dem der hedder "topbar". Alternativt så er der sikkert en indstilling i dit tema, hvor du kan aktivere og deaktivere søger i topbaren. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Janne Pedersen    2015-10-24

Hej Jeg er ved at konstruere www.happiece.dk. Det går da ok. Jeg har købt Virtue premium temaet og derefter installeret woocommerce. Nu har jeg på en eller anden måde fået slettet "søg" i topbaren. Hvordan hulen får jeg den tilbage? Jeg har forsøgt det meste. På forhånd tak


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Ragini     2015-03-26

Hej Super brugbare videoer for en WP begynder som mig =) Jeg har dog et enkelt spørgsmål, som jeg håber på, I kan besvare, for det er det eneste jeg mangler i opbygningen af mit site. Jeg har købt Enfold templaten, og vil gerne have en sidebar i venstre side, som KUN vises på siden "kompetencer" samt de undersider, som hører til emnet. Men jeg ved ikke, om det er et plugin, jeg skal installere, og hvilket.. Det er en funktion ligesom på dette her site: http://www.firstmade.dk/online-markedsforing/ Det vil være til STOR hjælp, hvis I kan besvare mit spørgsmål. P.F.T. //Ragini


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Claus Højmann    2015-03-22

Menuerne i videoen er fast og på engelsk. Kan jeg lave danske menuer, og give dem et andet menu navn?


Forum stats

  • 1145 Antal brugere
  • 1610 Antal emner
  • 8067 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!