NemProgrammering.dk logo
Unordicway webhotel

Menuer i WordPress - Vi kigger på alle tænkelig typer!

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2019 her!

I denne videoguide vil vi undervise dig i, hvordan du arbejder med menuer i WordPress. Vi vil blandt andet komme ind på brugerdefinerede menuer, og hvordan du indsætter disse på forskellige steder på din WordPress hjemmeside. Vi vil f.eks. vise dig, hvordan man indsætter en brugerdefineret menu i et Widget område. Vi vil komme ind på Widgets i en senere video, så tab ikke modet når vi når til dette punkt. Vi vil også kigge på oprettelse af undermenuer, og samtidig se på hvordan disse i praksis fungerer på siden.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, menuer i WordPress, brugerdefinerede meuer, undermenuer, menuer i widget-områder.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Lene Vinter    17-07-2019

Hej begge, Jeg har købt jeres e-bog, og har nu installeret et nyt tema, som jeg har købt ved themeforrest. Det er det tema, som hedder Pluto. Jeg har en masse spørgsmål til opsætning af det tema (dvs. her kan bogen ikke hjælpe), og har derfor brug for yderligere support. Ved I hvordan jeg kan kontakte udbyderen og få hjælp? Jeg kan ikke finde deres support nogen steder, men der stod at jeg ville have 6 mdr. support. Har I erfaring i, hvor supporten findes? (har ledt og ledt...) På forhånd tak for svar!


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    08-12-2015

Hej Jeppe, Er det WordPress.com eller WordPress.org i bruger i skolen? Jeg har netop kigget videoen igennem og selv testet i den nyeste version af WordPress og her er det præcist det samme som videoen viser. Hvis i bruger WordPress.com så er det ikke det samme som disse videoer, da dette er en betalt tjeneste som også sætter begrænsninger til hvad i kan med menuer osv. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jeppe    08-12-2015

Siden mangler at blive opdateret, vi sidder i skolen og kan ikke rigtig komme videre med vores projekt. videoen mangler opdatering i specielt menuer.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    25-10-2015

Hej Janne, Jeg kunne forestille mig, at din søger en en widget. Prøv at gå ind under widgets og se om du kan finde en der hedder "search" eller "søg" - denne kan du så trække over i et af områderne til hjøre - måske er der en ad dem der hedder "topbar". Alternativt så er der sikkert en indstilling i dit tema, hvor du kan aktivere og deaktivere søger i topbaren. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Janne Pedersen    24-10-2015

Hej Jeg er ved at konstruere www.happiece.dk. Det går da ok. Jeg har købt Virtue premium temaet og derefter installeret woocommerce. Nu har jeg på en eller anden måde fået slettet "søg" i topbaren. Hvordan hulen får jeg den tilbage? Jeg har forsøgt det meste. På forhånd tak


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Ragini     26-03-2015

Hej Super brugbare videoer for en WP begynder som mig =) Jeg har dog et enkelt spørgsmål, som jeg håber på, I kan besvare, for det er det eneste jeg mangler i opbygningen af mit site. Jeg har købt Enfold templaten, og vil gerne have en sidebar i venstre side, som KUN vises på siden "kompetencer" samt de undersider, som hører til emnet. Men jeg ved ikke, om det er et plugin, jeg skal installere, og hvilket.. Det er en funktion ligesom på dette her site: http://www.firstmade.dk/online-markedsforing/ Det vil være til STOR hjælp, hvis I kan besvare mit spørgsmål. P.F.T. //Ragini


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Claus Højmann    22-03-2015

Menuerne i videoen er fast og på engelsk. Kan jeg lave danske menuer, og give dem et andet menu navn?