NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Sådan indsætter du et favicon / farvorit ikon på din WordPress hjemmeside

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2021 her!

I denne video skal vi se på, hvordan du indsætter et farvorit ikon på din WordPress hjemmeside eller blog. Vi gennemgår to forskellige metoder. Den første gå ud på at anvende en indbygget favicon funktion i dit tema.

Desværre er det ikke alle temaer der har denne funktion, og derfor viser vi også hvordan du kan indsætte et favicon via et plugin. I løbet af videoen giver vi dig også en række tips til at vælge det rigtige billede til dit farvoritikon.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, favicon, favorit ikon.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Lene Kamilla    03-02-2017

Hej igen Underligt - Det er den fil jeg får ned fra siden I henviser til: http://tools.dynamicdrive.com/favicon/ Har prøvet blot at uploade en png-file direkte til mediebiblioteket, men den vil ikke integrere den, selvom jeg har sat den ind i favicon plugin'et som anvist. Kan det skyldes, at mit nuværende favicon er lagt ind på en anden måde? Nuværende file ser således ud: http://mybodyandmind.dk/wp-content/uploads/2016/02/cropped-KST-avatar-image-16x16.jpg


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    03-02-2017

Hej Lene Kamilla, Dit favicon er som der står det forkerte format. Prøv istedet med .png eller .jpg Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Lene Kamilla    03-02-2017

Hej og tak for en fin videoforklaring - desværre kan jeg dog heller ikke få lov at uploade dette favicon. Får følgende fejlmeddelelse: logo mybodyandmind favicon.xcf Beklager, denne filtype er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager. What to do?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    12-03-2016

Hej Jimmie, Du skal uploade dine billede på præcis samme måde som du ser i videoen. Hvis du bruger Mac, kan det godt være at du ikke har skriverettigheder til mappe, og det skal du således ændre, hvis du ønsker at uploade. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jimmie    10-03-2016

Hej. Hvordan får man billeder i mediebiblioteket, når man kører over Xampp(Localhost) ? - Skal billederne smides ind i en mappe? Fordi hvis jeg prøver at uploade, så får jeg en fejlmeddelelse.