NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Sådan indsætter du et favicon / farvorit ikon på din WordPress hjemmeside

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen, NPWS.dk - WordPress hjemmesider

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

I denne video skal vi se på, hvordan du indsætter et farvorit ikon på din WordPress hjemmeside eller blog. Vi gennemgår tre forskellige metoder. Den første gå ud på at anvende en indbygget favicon funktion i dit tema. Desværre er det langt fra alle temaer der har denne funktion, og derfor viser vi også hvordan du kan indsætte et favicon via et plugin eller manuelt ved at indsætte et simpelt stykke kode i din header. Vi vil i videoen også vise dig, hvor du på nettet kan få dannet et favicon, og hvad du skal være opmærksom på med hensyn til billedet og dets format for at få det bedst mulige ikon.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, favicon, favorit ikon.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2016-03-12

Hej Jimmie, Du skal uploade dine billede på præcis samme måde som du ser i videoen. Hvis du bruger Mac, kan det godt være at du ikke har skriverettigheder til mappe, og det skal du således ændre, hvis du ønsker at uploade. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jimmie    2016-03-10

Hej. Hvordan får man billeder i mediebiblioteket, når man kører over Xampp(Localhost) ? - Skal billederne smides ind i en mappe? Fordi hvis jeg prøver at uploade, så får jeg en fejlmeddelelse.


Forum stats

  • 1087 Antal brugere
  • 1568 Antal emner
  • 7888 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside