NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Sådan indsætter du logo på din WordPress hjemmeside

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2024 her!

I denne video skal vi arbejder med logoer i WordPress. En af de ting som næsten alle ønsker, når de har lavet deres egen WordPress hjemmeside er at indsætte deres eget logo. Men det er desværre ikke altid helt let at indsætte et logo på sin WordPress hjemmeside eller blog, da alle temaer ikke er ens og dermed ikke har de samme funktioner.

Du vil i denne video se, hvordan man indsætter logo i tre forskellige temaer. På den måde vil du få en god forståelse for, hvor du skal kigge henne for at indsætte dit logo næsten ligyldigt hvilket tema du bruger. Det er efterhånden standard i de fleste temaer, at man kan indsætte et logo, men for dem som ikke har den mulighed, så findes der også plugins, der kan hjælpe med at indsætte logo på din wordpress side. Vi gennemgår ikke disse plugins i denne video, dem kan du selv prøve af på din egen side.

Har du ikke mulighed for at indsætte logo via dit tema, og kan du ikke få et logo-plugin til at virker, så er der ingen anden udvej end at gå ind og tilrette koden bag dit tema og selv indsætte dit logo. I vores avancerede WordPress kursus kan du blandt andet lære dette. Derudover vil du også lære, hvordan du laver dine helt egne temaer og plugins.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, logo i WordPress.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!