NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Sådan indsætter du logo på din WordPress hjemmeside

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen, NPWS.dk - WordPress hjemmesider

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

I denne video skal vi arbejder med logoer i WordPress. En af de ting som næsten alle ønsker når de har lavet deres egen WordPress hjemmeside er at indsætte deres eget logo. Men det er desværre ikke altid helt let at indsætte et logo på sin WordPress hjemmeside eller blog, da alle temaer ikke er ens og dermed ikke har de samme funktioner.

I denne video viser vi dog, hvordan du kan indsætte et logo på din WordPress hjemmeside på to måder. Den ene er den lette måde, hvor vi blot bruger "header" funktionen i WordPress. Desværre er det forskelligt fra tema til tema, hvordan dette header området bruger, og derfor viser vi også en alternativ metode, som indebærer at du skal ind og kode lidt. Det er ikke meget du skal kode, men vi anbefaler alligvel at du ser vores HTML kursus inden du går i gang, så du har en nogenlunde forståelse af hvad det er vi laver i videoen.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, logo i WordPress.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!

Forum stats

  • 1131 Antal brugere
  • 1601 Antal emner
  • 8007 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside