NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Reklamer på WordPress hjemmeside med Google Adsense

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

I denne video vil vi undervise dig i, hvordan du indsætter reklamer på din WordPress hjemmeside. Vi vil i videoen bruge Google AdSense, men det skal nævnes, at du sagtens kan bruge den fremgangsmåde vi viser til andre reklametyper også. Med andre reklame-udbydere skal du blot gøre som med Google AdSense, nemlig at indsætte den kode du får til dit banner i en tekst widget, og så er du i gang!

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, adsense, google, reklame.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Malene    07-03-2017

Tak for et godt kursus. Kurset starter når man har oprettet en reklame kode, men man får to stykker. Man får første kode fra Adsense inden man er godkendt og derefter nummer to når man man er godkendt og opretter en reklame. Hvor gør man af første kode (den inden godkendelsen)?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
THomas    27-02-2017

Hej Gitte, Jeps - det er korrekt. På wordpress.com har du ikke adgang til kildekoden, ihvertfald ikke hvis du bruger gratis-versionen, som jeg har forstået det.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Gitte    22-02-2017

Kan det passe at dette kun virker hvis man har en wordpress.org og ikke en wordpress.com side?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    17-04-2016

Hej Per, Jo, du har helt ret - hvis man indsætter noget i headerfilen, så kommer det ud på alle ens sider, omend det er et indlæg, en side eller forsiden for den sags skyld. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Per    16-04-2016

Nu gør du en del ud af at du ikke vil have reklameblokkene på din forside, men kun på din "Hvorfor WordPress" side. Men når du nu ligger den anden reklame i header-filen, så vil den reklame jo komme på alle sider der inkluderer headeren, hvilket jeg går ud fra er alle siderne på din hjemmeside (inklusiv forsiden). Eller har jeg misforstået noget i forhold til dette?