NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Reklamer på WordPress hjemmeside med Google Adsense

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen, NPWS.dk - WordPress hjemmesider

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

I denne video vil vi undervise dig i, hvordan du indsætter reklamer på din WordPress hjemmeside. Vi vil i videoen bruge Google AdSense, men det skal nævnes, at du sagtens kan bruge den fremgangsmåde vi viser til andre reklametyper også. Med andre reklame-udbydere skal du blot gøre som med Google AdSense, nemlig at indsætte den kode du får til dit banner i en tekst widget, og så er du i gang!

Den sidste del af denne guide vil omhandle, hvordan du også kan indsætte reklamer på din hjemmeside udenfor Widget-områderne. Dette forudsætter dog, at du kender lidt til HTML, så du ved hvor du skal indsætte din bannerkode i sidens kildekode. Dette vil du se og lære mere om i denne video.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, adsense, google, reklame.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
THomas    2017-02-27

Hej Gitte, Jeps - det er korrekt. På wordpress.com har du ikke adgang til kildekoden, ihvertfald ikke hvis du bruger gratis-versionen, som jeg har forstået det.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Gitte    2017-02-22

Kan det passe at dette kun virker hvis man har en wordpress.org og ikke en wordpress.com side?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2016-04-17

Hej Per, Jo, du har helt ret - hvis man indsætter noget i headerfilen, så kommer det ud på alle ens sider, omend det er et indlæg, en side eller forsiden for den sags skyld. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Per    2016-04-16

Nu gør du en del ud af at du ikke vil have reklameblokkene på din forside, men kun på din "Hvorfor WordPress" side. Men når du nu ligger den anden reklame i header-filen, så vil den reklame jo komme på alle sider der inkluderer headeren, hvilket jeg går ud fra er alle siderne på din hjemmeside (inklusiv forsiden). Eller har jeg misforstået noget i forhold til dette?


Forum stats

  • 1114 Antal brugere
  • 1583 Antal emner
  • 7953 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside