NemProgrammering.dk logo
NemProgrammering.dk Trustpilot

Hvorfor vælge WordPress? En introduktion...

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

Som vi også beskriver i videoen, så kan WordPress anvendes på langt de fleste webhoteller. Vi vil dog gerne anbefale et af de to nedenstående webhoteludbydere, da de begge tilbyder en 1-click-install af WordPress, som gør det utrolig nemt at installere og komme i gang med systemet.

Læs mere om de anbefalede WordPress webhoteller her:
UnoEuro (Få de første 3 mdr. gratis med koden '3GRATIS' via linket)
One.com

I denne videovejledning vil vi kigge nærmere på CMS systemet WordPress. WordPress er pt. verdens mest udbredte CMS, og det anvendes som det foretrukne hjemmesidesystem af både virksomheder og private verden over.

WordPress startede faktisk ud som et simpelt blog-systen, men i dag har det udviklet sig til et fuldbolds hjemmesidesystem, som kan meget mere end blot at fungere som en blog. Eksempler på store virksomheder som anvender WordPress er CNN og eBay.

Mulighederne er næsten uendelige med WordPress, og det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser. Det smukke ved WordPress er at det er open source, og du har derfor selv mulighed for at ændre i koderne og funktionaliteten, hvis du skulle have lyst til dette. Netop fordi WordPress er open source finders der også utrolig mange gratis udvidelser og temaer. Derudover er brugerbasen kæmpestor, og du vil derfor altid kunne finde en på nettet der har haft det sammen problem som dig, og som sandsynligvis også har fået det løst.

I denne video vil vi fortælle meget mere om WordPress, og hvad du kan forvente af dette ultra simple og kraftfulde hjemmesidesystem.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, hvad er WordPress, WordPress som CMS, hvorfor vælge WordPress, WordPress introduktion.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2017-01-04

Hej Karina, Jeg har skrevet netop en artikel om det du spørger om. Du kan læse den her: https://www.nemprogrammering.dk/Tutorials/Startviden/hvadkosterdet.php Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Karina    2017-01-04

Tak for alle de lærerige videoer, der måske bliver det endelige skub i r... til at jeg laver en WordPress hjemmeside. Jeg kan ikke gennemskue, hvad det koster at have en WordPress hjemmeside? Der skal betales X kr. til webhotellet og Y kr. til WordPress? Hvad er X og Y? Og hvad koster det årligt at have sin hjemmeside? Der er noget med at man skal vælge template og det koster fra Z? Er der andet i WordPress som man hen af vejen vil opdage at man skal bruge som man skal betale for? Tak for Jer Med venlig hilsen Karina


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Emil    2015-03-16

Det er helt ubegribelt, så godt det her kursus er! Morten Andersen, hvor har du været henne hele mit miserable wordpress liv? Tak til dig og Nemprogrammering for et godt kursus :-) vh Emil


Forum stats

  • 1146 Antal brugere
  • 1613 Antal emner
  • 8073 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!