NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Udgivelse Af WordPress Indlæg - Automatik Og Privat Indstillinger

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

I denne video kigger vi lidt nærmere på, hvilke indstillinger der er for udgivelse af indlæg og sider i WordPress. Typisk vil man nok bare trykke på den store blå "udgiv" knap, og ikke tænke synderligt meget over alle de andre muligheder der egentlig er for at udgive indlæg og sider i WordPress.

I denne video vil vi blandet andet gennemgå, hvordan du kan planlægge udgivelser af indlæg ud i fremtiden, beskytte indlæg med kode samt hvordan du gør indlæg private. Alle disse muligheder kommer med som standard i WordPress, og du skal derfor bare vide hvor de findes og hvordan de fungerer – Det er det vi vil vise dig i denne video!

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, udgivelse af indlæg og sider, planlægge udgivelser af indlæg, beskyt indlæg og sider med kodeord i WordPress.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    03-08-2018

Hej Sabina, Det kan sagtens fjernes, men så skal du ind og redigere i dit tema. Det lærer du, hvordan man gør i vores avancerede WordPress kursus: https://www.nemprogrammering.dk/wp/avanceret-wordpress/


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Sabina     02-08-2018

Hej. Når jeg vil skrive blogindlæg, så står der " skrevet af" under hvert indlæg. kan man ikke få det fjernet? Ligeledes står der navnet på den kategori jeg har valgt ovenover indlægget. Kan det fjernes?