NemProgrammering.dk logo
3 måneders gratis webhotel til alle NemProgrammering.dk brugere! Få din UnoEuro Rabatkode her
UnoEuro rabatkode

Udgivelse Af WordPress Indlæg - Automatik Og Privat Indstillinger

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2018 her!

I denne video kigger vi lidt nærmere på, hvilke indstillinger der er for udgivelse af indlæg og sider i WordPress. Typisk vil man nok bare trykke på den store blå "udgiv" knap, og ikke tænke synderligt meget over alle de andre muligheder der egentlig er for at udgive indlæg og sider i WordPress.

I denne video vil vi blandet andet gennemgå, hvordan du kan planlægge udgivelser af indlæg ud i fremtiden, beskytte indlæg med kode samt hvordan du gør indlæg private. Alle disse muligheder kommer med som standard i WordPress, og du skal derfor bare vide hvor de findes og hvordan de fungerer – Det er det vi vil vise dig i denne video!

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, udgivelse af indlæg og sider, planlægge udgivelser af indlæg, beskyt indlæg og sider med kodeord i WordPress.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!