NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Integration af Facebook og andre sociale medier på din WordPress side

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2024 her!

I denne video-tutorial om WordPress skal vi se på, hvordan du kan integrerer sociale medier som f.eks. Facebook, Twitter og YouTube på din hjemmeside således at dine brugere kan dele og like din hjemmeside og alle de artikler/indlæg du skriver. Vi anvender i videoen ét bestemt plugin, men det skal understreges, at der findes utallige social-plugins på nettet som du kan bruge. Så hvis det plugin vi anvender ikke lever op til dine behov, så finder der med sikkerhed et andet der gør.

Du kan læse mere om og evt. hente det plugin vi bruger i videoen her.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, sociale medier, facebook, twitter, youtube og pinterest.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
MHW    16-02-2023

Tusind tak for en god forklaring og fremvisning, det lykkedes at få det hele opsat og installeret i første forsøg :) Jeg brugte Social Media Feather, som dog bare havde fået et nyt billede under plugins.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Knud Lindholm Lau    31-01-2022

Skønne videoer, tak! Social Media Feather ser ud til at være ude af markedet nu. Hvilket plugin vil I anbefale i stedet for? På forhånd tak


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    06-04-2020

Hej Dorte, Det kan godt være fordi din side ikke er live endnu. Prøv at lad det ligge og test igen, når siden er live. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Dorte    01-04-2020

Hej Jeg har forsøgt at lave knapperne på mine sider og indlæg ligesom jer. Jeg har kun facebook og email. Når jeg så går til min hjemmeside (der ikke er online endnu), og jeg forsøger at trykke på facebook-knappen kommer følgende fejl-meddelse: "Denne funktion er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket: Der opstod en fejl under behandling af denne forespørgsel. Prøv igen senere." Linket er lavet til min mands firma-facebook-konto. Jeg er logget ind på min egen facebook-konto. Hvad gør jeg forkert?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Chanette Gedde    14-11-2019

Hej, Tak for rigtig fine videoer. Jeg har netop fået tilføjet sociale medier på nye hjemmesiden, men det er der ingen der kan se endnu. I siger “reload” et par gange i videoen, men hvad sker der? Det er selvfølgelig en helt elementær ting, at kunne gemme sine ændringer og få det ud i verden. Pt. er det dog helt tilfældigt, hvornår det lykkes mig at få gemt, så man også kan se ændringerne, efter jeg har logget ud. Hvor klikker man henne, for at alle ændringer er gennemført og kan ses efter man er logget ud af sin hjemmeside? På forhånd tak.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    11-07-2017

Hej Marianne, Pluginnet burde bruge det billede, du har på din post. Når du deler en post, kan du så ikke vælge mellem flere forskellige billeder? Facebook vælger typisk selv, hvilke billeder der kan bruges, når man dele, og her plejer man via et par små pile at kunne skifte mellem de mulige billeder. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Marianne Celius    09-07-2017

Hei Takk for fin instruksjon av integrasjon av Facebook og andre sosiale medier :-). Jeg har nå tatt denne plugin i bruk. Men når jeg deler artikler på Face kommer det et veldig forstørret bilde av min logo ved siden av teksten. Hvordan får jeg vekk dette eller hvordan kan jeg vise artikkelens bilde istedet?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    10-05-2017

Hej Jørgen, Ja du har da vist ret - det virker til at pluginnet ikke længere kan hentes fra WordPress´s plugin-bibliotek. Vi må nok heller få lavet en ny video med en andet plugin så, men indtil da, kan du stadig hente Social Media Feather på deres egen hjemmeside: http://socialmediafeather.com/


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jørgen Hedager Nielsen    09-05-2017

/Tutorials/Wordpress/v2_wordpress_kursus14.php Jeg har set nogle af jeres rigtig gode videoer om WordPress. Tak for dem. I videoen om integration af Facebook dukker den omtalte Social Media Feather ikke op blandt de plugins, der kan vælges mellem.