NemProgrammering.dk logo
Unordicway webhotel

Integration af Facebook og andre sociale medier på din WordPress side

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2019 her!

I denne video-tutorial om WordPress skal vi se på, hvordan du kan integrerer sociale medier som f.eks. Facebook, Twitter og YouTube på din hjemmeside således at dine brugere kan dele og like din hjemmeside og alle de artikler/indlæg du skriver. Vi anvender i videoen ét bestemt plugin, men det skal understreges, at der findes utallige social-plugins på nettet som du kan bruge. Så hvis det plugin vi anvender ikke lever op til dine behov, så finder der med sikkerhed et andet der gør.

Du kan læse mere om og evt. hente det plugin vi bruger i videoen her.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, sociale medier, facebook, twitter, youtube og pinterest.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    11-07-2017

Hej Marianne, Pluginnet burde bruge det billede, du har på din post. Når du deler en post, kan du så ikke vælge mellem flere forskellige billeder? Facebook vælger typisk selv, hvilke billeder der kan bruges, når man dele, og her plejer man via et par små pile at kunne skifte mellem de mulige billeder. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Marianne Celius    09-07-2017

Hei Takk for fin instruksjon av integrasjon av Facebook og andre sosiale medier :-). Jeg har nå tatt denne plugin i bruk. Men når jeg deler artikler på Face kommer det et veldig forstørret bilde av min logo ved siden av teksten. Hvordan får jeg vekk dette eller hvordan kan jeg vise artikkelens bilde istedet?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    10-05-2017

Hej Jørgen, Ja du har da vist ret - det virker til at pluginnet ikke længere kan hentes fra WordPress´s plugin-bibliotek. Vi må nok heller få lavet en ny video med en andet plugin så, men indtil da, kan du stadig hente Social Media Feather på deres egen hjemmeside: http://socialmediafeather.com/


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jørgen Hedager Nielsen    09-05-2017

/Tutorials/Wordpress/v2_wordpress_kursus14.php Jeg har set nogle af jeres rigtig gode videoer om WordPress. Tak for dem. I videoen om integration af Facebook dukker den omtalte Social Media Feather ikke op blandt de plugins, der kan vælges mellem.