NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Sådan beskytter du din WordPress hjemmeside mod spam

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

I denne danske videovejledning viser vi dig, hvordan du kan beskytte din WordPress hjemmeside mod spam ved hjælp af et lille simpelt plugin. Af erfaring har vi her på NemProgrammering.dk fundet ud af, at smarte spambeskyttelses plugins såsom reCAPTCHA ikke altid beskytter din side 100% mod spam. Af denne grund har vi eksperimenteret med forskellige løsninger for opnå 100% beskyttelse, og den bedste løsning vi fandt frem til var et lille plugin, hvor du selv kan konstruere spamspørgsmålene.

Pluginnet hedder "WP no-bot question", og du kan læse mere og evt. downloade det her.

Med et sådan plugin har du selv mulighed for at stille spørgsmål som de færreste spam-bots kan svare på, men som langt de fleste almindelige mennesker sagtens kan svare på. I denne video viser vi dette plugin, og hvordan det skal sættes op og bruges korrekt i WordPress. Det skal nævnes, at det ikke er dette plugin specifikt der er det smarte. Det er i stedet den mulighed dette plugin giver dig for at lave dine egne spørgsmål, der er super smart og utrolig effektivt mod spam. Derfor kan du sagtens bruge et andet plugin, hvis det kan det samme som det der bliver vist i denne video.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, anti-spam wordpress, spam beskyttelse.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    31-05-2017

Hej Charlotte, Nej "WP No-Bot Question" eksisterer stadig. Hvis du søger på "WP No-Bot Question" så ligger det på side 1, dog i 4-5 række. Du kan også blot hente pluginnet direkte her: https://da.wordpress.org/plugins/wp-no-bot-question/ og uploade det til din side. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Charlotte     31-05-2017

Er anti-spam plug-in'et "WP No-Bot Question" forældet? Synes ikke den dukker op, når jeg søger på den i min WP installation... Er "No-Bot Question" evt. blevet erstattet af Akismet, eller er det noget helt andet?