NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Sådan beskytter du din WordPress hjemmeside mod spam

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen, NPWS.dk - WordPress hjemmesider

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

I denne danske videovejledning viser vi dig, hvordan du kan beskytte din WordPress hjemmeside mod spam ved hjælp af et lille simpelt plugin. Af erfaring har vi her på NemProgrammering.dk fundet ud af, at smarte spambeskyttelses plugins såsom reCAPTCHA ikke altid beskytter din side 100% mod spam. Af denne grund har vi eksperimenteret med forskellige løsninger for opnå 100% beskyttelse, og den bedste løsning vi fandt frem til var et lille plugin, hvor du selv kan konstruere spamspørgsmålene.

Med et sådan plugin har du selv mulighed for at stille spørgsmål som de færreste spam-bots kan svare på, men som langt de fleste almindelige mennesker sagtens kan svare på. I denne video viser vi dette plugin, og hvordan det skal sættes op og bruges korrekt i WordPress. Det skal nævnes, at det ikke er dette plugin specifikt der er det smarte. Det er i stedet den mulighed dette plugin giver dig for at lave dine egne spørgsmål, der er super smart og utrolig effektivt mod spam. Derfor kan du sagtens bruge et andet plugin, hvis det kan det samme som det der bliver vist i denne video.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, anti-spam wordpress, spam beskyttelse.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!

Forum stats

  • 1114 Antal brugere
  • 1583 Antal emner
  • 7953 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside