NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

PDF dokumenter i WordPress

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2024 her!

Denne video vil undervise dig i, hvordan du arbejder med PDF dokumenter i WordPress. PDF dokumenter er rigtig praktiske, og de er også meget velegnede til at blive vist på hjemmesider. I Wordpress er det selvfølgelig også muligt både at linke til eller fremvise PDF dokumenter på ens sider og indlæg, og det er det vi vil vise i denne video.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, PDF dokumenter i Wordpress

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    15-02-2016

Hej John, For at slå kommentarer fra på en side vil jeg anbefale dig at se denne video: http://www.nemprogrammering.dk/Tutorials/Wordpress/v2_wordpress_kursus7.php Angånde det med at din PDF åbner i en ny fane, så kan du undgå dette ved at uploade din PDF som vist i video og så derefter kopiere url´en til PDF´en. Herefter kan du lave et ganske almindeligt link, som linker til din PDF url. På den måde burde du undgå at den åbner i en ny fane. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
John    14-02-2016

Hej, - Rigtig fin video. Det går fint med at oprette PDF filer. Men - når jeg så går ud på hjemmesiden og klikker på PDF-linket, så åbner der en ny side med linket én gang til, og nedenunder er der så plads til at man kan skrive en kommentar ! (overskriften til dette hedder Skriv et svar) Kan man undgå at siden åbner "2" gange inden PDF-filen åbnes, og hvordan fjerner man dette kommentarfelt med overskriften Skriv et svar ? ? ?