NemProgrammering.dk logo
Unordicway webhotel

Kontrolpanelet i WordPress del 2

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2019 her!

I denne video arbejder vi videre i kontrolpanelet i WordPress. Vi skal blandt andet se, hvordan man opretter og arbejder med Sider i WordPress, både via standard redigeringen, men også via det man kalder for "lynredigeringen".

I denne video vil du også lære, hvor og hvordan du administrer din brugere i WordPress, hvis du vil have, at der er andre end dig, der skal have adgang til og arbejde på din hjemmeside.

Til sidst i lektionen kigger vi på vørktøjer og indstillinger, og du vil blandt andet se, hvor du styrer de grundlæggende indstillinger for kommentarer og billeder, samt hvordan du kan slette og udlevere persondata, hvis du får brug for det.

I næste video skal vi kigge nærmere på indlæg i WordPress, og hvordan du helt konkret bruger editoren i WordPress.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, kontrolpanelet i WordPress.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!