NemProgrammering.dk logo
3 måneders gratis webhotel til alle NemProgrammering.dk brugere! Få din UnoEuro Rabatkode her
UnoEuro rabatkode

Widgets i WordPress - Sådan anvender du dem!

WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2018 her!

I denne videovejledning vil vi kigge på Widgets i WordPress. Widgets er elementer som du kan indsætte i forudbestemte widget-området på din hjemmeside. I et typisk WordPress tema vil der som minimmum være et widget område til venstre (left sidebar) og i bunden (footer) på siden. I disse område kan du så indsætte forskellige elementer såsom en kalender, oversigt over nyeste indlæg, eller et login område.

Derudover kan man også indsætte HTML kode direkte i et af disse widget-områder via en tekst widget. I denne video vil vi udover at give dig en generel viden om widgets også vise dig et lille trick til, hvordan du nemt kan lave en tekst widget med HTML kode uden egentlig at kunne skrive HTML.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, widgets, widget områder, tips til tekst widget.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Janet    28-10-2015

Hej Tak for gode videoer. Jeg har et enkelt spørgsmål. Jeg vil gerne vælge mellem forskellige sidebars, hvilket er muligt i temaet Inovado. Hvordan finder jeg "Sidebar Shortcode", som bruges i sideopsætningen på den enkelte side (Kontrolpanelet/ Sider/Page settings for den enkelte side? Mvh Janet


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Simon Graves    10-03-2015

Tak for dejlig video. Er ved at ændre min HTML hjemmeside til WP www.simongraves.dk