NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Sådan laver du SEO i WordPress

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2018 her!

SEO eller søgemaskineoptimering er en utrolig vigtig del af det at have en hjemmeside. Uden en godt optimeret side vil du ikke ligge højt i søgeresultaterne på f.eks. Google, og dermed vil der ikke være så stor en sandsynlighed for, at en person ser og besøger din side.

I denne video giver vi dig nogle gode tips og tricks til, hvordan du kan søgemaskineoptimere din WordPress hjemmeside. Vi vil blandt andet kigge på, hvordan du skal opsætte din linkstruktur samt hvilke plugins der kan gøre dit liv som SEO ekspert en hel del lettere. F.eks. kigger vi på, hvordan du kan installere og opsætte et plugin kaldet "SEO by Yoast", som er et af de bedste SEO plugins på markedet lige nu. Husk på at SEO er et meget stort og omfattende emne. Vi anbefaler dig derfor også at læse bøger og artikler om SEO, for på den måde at få alle detaljerne og teori bag emnet med.

Her på NemProgrammering.dk tilbyder vi også et komplet SEO kursus, for dig som gerne vil lære mere om SEO, så du selv kan stå for SEO på din egen hjemmeside eller webshop. Vores SEO kursus er for begyndere og let øvede og vil både lære dig de grundlæggende og mere avancerede teknikker indenfor SEO.

Du kan læse mere om vores SEO-kursus herunder:

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, SEO, søgemaskineoptimering i WordPress.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    21-08-2017

Hej Klaus, Dine ændringer slår ikke igennem på Google med det samme. Der kan godt gå flere dage eller i nogle tilfælde uger før end at dine titler og beskrivelser ændres i Google. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Klaus    17-08-2017

Hej, fin video. Jeg har installeret plugin'et. På de enkelte sider kan jeg ændre SEO titlen samt Meta description. Ændringerne/teksterne aktiveres imidlertid ikke på Google - hvad har jeg glemt? Mvh


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    08-03-2017

Hej Sofie, Hvad søger du efter? Jeg tror faktisk pluginnet har ændret navn til "Yoast SEO", så du brude kunne finde det hvis du søger på det. Pluginnet eksisterer ihvertfald stadig. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Sofie Ahlgren    08-03-2017

Jeg kan ikke finde det SEO plugin, I anbefaler. Findes det ikke længere? Kan I anbefale et andet? Tak, Sofie


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Johnny Erbs    01-04-2015

hej jeg kan ikke få permanente links til at virke korrekt. jeg har woocomerse installeret og når jeg ændre til navn i stedet for standart, så oplever jeg at der er visse links til produktkategorier der ikke virker længere. dbh