NemProgrammering.dk logo
NemProgrammering.dk Trustpilot

Sådan tager du backup af din WordPress hjemmeside

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

I denne danske videovejledning viser vi dig, hvordan du tager backup af din WordPress hjemmeside. At tage backup af sin hjemmeside er en af de vigtigste opgaver for en webmaster. Det er det fordi, at hjemmesider ofte er udsat for hackerangreb, som potentielt kan ødelægge hjemmesiden. Ved at tage en backup har du altid noget at falde tilbage på, hvis uheldet nu skulle være ude.

I denne video viser vi dig både, hvordan du kan tage backup via et plugin kaldet "BackWPup" samt hvordan du kan gøre det manuelt ved hjælp af FileZilla(dine filer) og phpMyAdmin (din database).

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, backup, FileZilla, phpMyAdmin.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2015-11-25

Hej Peter, Prøv istedet at vælge backup to folder. På denne måde gemmes din backup på dit webhotel i en mappe kaldet backup eller lign. under pluginnet. Prøv evt. selv at køre backuppen manuelt for at se det virker inden du sætter en shedulering op. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Peter Hassing    2015-11-25

Først tak for de mange fine video kurser. Jeg har set kursus # 10 og installeret plug-in på mit WP dog uden backup til Dropbox men kun til mit webhotel (tror jeg). Her til morgen var der så denne fejl meddelelse: ( [INFO] BackWPup 3.2.1; A project of Inpsyde GmbH [INFO] BackWPup job: Daglig [INFO] Logfile is: backwpup_log_663989_2015-11-25_03-00-16.html [INFO] Backup file is: backwpup_663989_2015-11-25_03-00-16.tar.gz [25-Nov-2015 03:00:16] ERROR: No destination correctly defined for backup! Please correct job settings. [25-Nov-2015 03:00:16] ERROR: Job has ended with errors in 0 seconds. You must resolve the errors for correct execution. ) Den eneste forskel der er på mit backup plug in og det i viser i videoen er at på fanebladet General under Job Destination kan boksen Backup to ftp ikke markeres og at der står (Missing function "ftp_nb_fput". ) Hvad betyder det og hvad skal jeg gøre for at det virker. På forhånd mange tak. Mvh Peter


Forum stats

  • 1146 Antal brugere
  • 1611 Antal emner
  • 8069 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!