NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Sådan tager du backup af din WordPress hjemmeside

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Morten Andersen, www.w-academy.dk

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

I denne danske videovejledning viser vi dig, hvordan du tager backup af din WordPress hjemmeside. At tage backup af sin hjemmeside er en af de vigtigste opgaver for en webmaster. Det er det fordi, at hjemmesider ofte er udsat for hackerangreb, som potentielt kan ødelægge hjemmesiden. Ved at tage en backup har du altid noget at falde tilbage på, hvis uheldet nu skulle være ude.

I denne video viser vi dig både, hvordan du kan tage backup via et plugin kaldet "BackWPup" samt hvordan du kan gøre det manuelt ved hjælp af FileZilla(dine filer) og phpMyAdmin (din database).

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, installation af WordPress, kom i gang med WordPress, backup, FileZilla, phpMyAdmin.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    15-04-2020

Hej Gitte, Det kan du sagtens, det er grundlæggende også sådan et backup plugin fungerer ;-) Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Gitte Jensen    14-04-2020

Hejsa. Ville man ikke også kunne lave en filoverførsel via ftp med hele mappen /public_html? Og evt. lægge dem på sin pc eller en ekstern harddisk? Og hvis man skulle bruge programmet til backup, hvad er så forskellen på en Zip og en Tar GZip? På forhånd tak og mvh Gitte :-)


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Dorte    14-04-2020

Hej. Pt. er BackWPup Free "Ikke testet med din version af WordPress". Kan jeg godt vælge den alligevel? Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Louise Møldrup Sørensen    27-10-2017

Jeg har løst problemet :D


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    25-11-2015

Hej Peter, Prøv istedet at vælge backup to folder. På denne måde gemmes din backup på dit webhotel i en mappe kaldet backup eller lign. under pluginnet. Prøv evt. selv at køre backuppen manuelt for at se det virker inden du sætter en shedulering op. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Peter Hassing    25-11-2015

Først tak for de mange fine video kurser. Jeg har set kursus # 10 og installeret plug-in på mit WP dog uden backup til Dropbox men kun til mit webhotel (tror jeg). Her til morgen var der så denne fejl meddelelse: ( [INFO] BackWPup 3.2.1; A project of Inpsyde GmbH [INFO] BackWPup job: Daglig [INFO] Logfile is: backwpup_log_663989_2015-11-25_03-00-16.html [INFO] Backup file is: backwpup_663989_2015-11-25_03-00-16.tar.gz [25-Nov-2015 03:00:16] ERROR: No destination correctly defined for backup! Please correct job settings. [25-Nov-2015 03:00:16] ERROR: Job has ended with errors in 0 seconds. You must resolve the errors for correct execution. ) Den eneste forskel der er på mit backup plug in og det i viser i videoen er at på fanebladet General under Job Destination kan boksen Backup to ftp ikke markeres og at der står (Missing function "ftp_nb_fput". ) Hvad betyder det og hvad skal jeg gøre for at det virker. På forhånd mange tak. Mvh Peter