NemProgrammering.dk logo

Hold øje med dine søgeord

SEO kursus » Hold øje med dine søgeord # 17
Inkluderet:
Livstidsadgang
35 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 10:14   Lektion nr. 17 af 36

I denne video skal vi se på, hvordan du kan holde øje med dine søgeord ved hjælp af det danskproducerede værktøj TinyRanker. Når du nu har optimeret dine sider til en række søgeord og måske lavet lidt linkbuilding, så er det selvfølgelig rart at kunne holde øje med, hvordan det går med dine placeringer på netop disse søgeord. Er der sket forbedringer eller har det bare været spild af tid?

Det kan du bruge værktøjet TinyRanker til, som er et simpelt og forholdvis billigt værktøj til at holde øje med ens placeringer i Google. I videoen viser vi, hvordan du opretter søgeord i programmet , og hvordan du i det hele taget bruger værktøjet. Vi viser også, hvordan den indbyggede onpage SEO analyse kan hjælpe dig med at udpege punkter på din side, som kunne forbedre i forhold til det søgeord, som du forsøger på at rangere på.

Har du spørgsmål til programmet, skal du være velkommen til at skrive i kommentarsporet herunder. Vi bruger selv programmet på NemProgrammering.dk og har gjort det i mange år. Derfor ved vi en del om, hvordan det hele fungerer og hvilket problemer og finurligheder der evt. kan være med programmet og den data du finder deri.

I næste video skal vi se, hvordan du helt konkret optimere en side i WordPress til et specifikt søgeord. Det er i store træk det vi gennemgik i videoen om optimering af indhold på din side, i denne video viser vi det blot i praksis i en WordPress kontekst.

 

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!