NemProgrammering.dk logo

Faktorer der påvirker din placering i Google

SEO kursus » Faktorer der påvirker din placering i Google # 2
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 14:11   Lektion nr. 2 af 34

I denne videolektion skal vi kigge på, hvilke faktorer der påvirker dine placeringer i Google. For at forstå SEO, så er det vigtigt, at man har en grundlæggende forståelse for, hvorfor nogle sider ligger højere end andre i søgeresultaterne.

For at få denne forståelse forklarer og viser vi de vigtigste faktorer, som påvirker din placering. Vi kan desværre ikke give dig en komplet liste, for sandheden er, at ingen ved præcist, hvilke faktorer Google anvender til at rangere hjemmesider højere end andre i deres søgeresultater.

Specielt vægtningen af de forskellige faktorer er svær at spå om. Man kender dog til en række faktorer, som man ved har stor en betydning (høj vægtning), og dem forklarer og viser vi selvfølgelig i denne video.

Når du kender de grundlæggende faktorer der bestemmer din placering i søgeresultaterne, er du klar til at gå videre til den næste video, som skal handle om, hvordan du udvælger de søgeord, som du gerne vil ligge højt på. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilke søgeord du fokuserer og hvilken søgeordstrategi du vælger – men mere om det i næste video!

Hvis du har spørgsmål til de faktorer vi gennemgår eller noget andet i denne lektion, så skal du være velkommen til at stille dem under denne video.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!