NemProgrammering.dk logo

Sådan bruger du Google Analytics i din SEO

SEO kursus » Sådan bruger du Google Analytics i din SEO # 22
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Sådan bruger du Google Analytics i din SEO
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 11:55   Lektion nr. 22 af 34

Universal Analytics video link: https://vimeo.com/368480023/526f5a95b7 

I denne bonusvideo skal vi se på, hvordan du kan bruge Google Analytics og de nøgletal der findes i dette værktøj i forbindelse med din SEO.

Vi skal blandt andet se, hvordan du filtrere din trafik, så du kun ser den trafik som kommer fra søgemaskinerne. Derudover gennemgår vi, hvordan du aflæser de vigtigste nøgletal, samt hvilke tiltag du kan gøre for at forbedre dem. Bliver du god til at anvende Google Analytics i forbindelse med SEO-arbejdet på din side, så kan de blive et virkelig værdifuldt værktøj. Denne video er således ment som en smagsprøve på Google Analytics og de muligheder du har heri, for at analysere og forbedre din side i forhold til SEO

Denne video forudsætter at du allerede har Google Analytics installeret på din side. Lang de fleste har allerede værktøjet installeret, men hvis du ikke har findes der masser af gratis guides og videoer på nettet der viser hvordan du gør. Bruger du WordPress kan du med fordel bruge en af vores videoguides, som viser, hvordan du opsætter Google Analytics i WordPress.

Har du spørgsmål til Google Analytics eller nogle af de nøgletal du finder i værktøjet, skal du være velkommen til at skrive til os nedenfor.

Næste videolektion er igen en bonusvideo. Denne gang giver vi nogle gode tips til, hvordan du ved hjælp af Google selv og en række andre online tjenester kan finde nye og spændende long tail søgeord, som måske kan lede til flere besøgende på din side.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!

 • Anita P. siger:

  Hej igen
  Når man bruger Google Analytics skal der så laves en privatlivspolitik for egen hjemmeside eller går det ind under Google?
  mvh
  Anita

  1. Thomas I. siger:

   Hej Anita,

   GA annonymiserer besøgsdata, så de vil aldrig opbevare personfølsomme oplysninger på dine besøgende. Jeg plejer at angive i privatlivspolitikken at siden bruger GA, og det tror jeg er nok. Er dog ikke advokat, så du må ikke holde mig op på det.

   Mvh.