NemProgrammering.dk logo

Tjek dine placeringer på den rigtige måde

SEO kursus » Tjek dine placeringer på den rigtige måde # 21
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 05:21   Lektion nr. 21 af 34

Når du tjekker dine placeringer i Google, gør du det så blot ved at søge og så se, hvor du ligger henne på listen med søgeresultater? Dette er for så vidt også fint nok, men du glemmer sikkert, at du ved at søge på denne måde får en personlig søgning, som rangerer hjemmesiderne i søgningen efter din søgehistorik, samt hvilke sider du besøger meget. Du får altså de Google kalder “Personalized Search results”. og ikke resultater som dine normale besøgende ville få.

Det betyder, at hvis du besøger din egen side rigtig meget (hvilket de fleste hjemmeside/webshopejere gør), så vil dine resultater være farvet af dette og sandsynligvis vise din side højere end den normalt ville ligge. Det er derfor vigtigt, når du tjekker dine placeringer manuelt i Google, at du sørger for at din søgning ikke er personlig.  Det viser vi dig, hvordan du gør i denne video!

Den næste video er endnu en bonusvideo, som vi viser dig, hvordan du kan bruge Google Analytics i forbindelse med dit SEO-arbejde. I Google Analytics gemmer der sig nemlig en masse værdifuld data, som hvis du anvender det på den rigtige måde, kan hjælpe dig med at forbedre din SEO signifikant.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!