NemProgrammering.dk logo

Sådan køber du SEO | Do´s and Dont´s

SEO kursus » Sådan køber du SEO | Do´s and Dont´s # 20
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 09:01   Lektion nr. 20 af 34

Rigtig mange køber SEO fra eksterne konsulenter og mediebureauer, men rigtig mange bliver desværre også snydt eller får lavet noget SEO-arbejde, som er direkte skadeligt for ens webshop eller hjemmeside. I denne video fortæller vi, hvad du bør undgå, når du køber SEO, og hvilke krav du bør stille, når du laver en aftale med en SEO-udbyder.

Følger du anvisningerne i videoen når du køber SEO, så er risikoen for at du bliver snydt, eller at du får lavet skadelig linkbuilding, meget mindre.

Har du fået et tilbud fra en SEO-udbyder, og vil du gerne høre om det lyder realistisk og som et godt tilbud, så skal du være velkommen til at beskrive tilbuddet i en kommentar nedenfor. Vi kigger gerne tilbuddet igennem og kommer med vores mening. Husk ikke at opgive navnet på udbyderen, der har sendt tilbuddet til dig, da vi ikke ønsker at omtale og vurdere specifikke udbydere her på siden.

Den næste video er den første bonusvideo i en lang række af bonusvideoer. Vi viser dig i denne første video, hvordan du kan tjekke dine placeringer i Google manuelt på den rigtige måde, således at de placeringer som du ser, rent faktisk er de samme som dem dine kunder/besøgende ser.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!