NemProgrammering.dk logo

Robots.txt, breadcrumbs og rel=’canonical’ (Teknisk SEO)

SEO kursus » Robots.txt, breadcrumbs og rel=’canonical’ (Teknisk SEO) # 13
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 21:34   Lektion nr. 13 af 34

I denne videolektion skal vi igang med nogle af de lidt mere tekniske SEO-emner. Vi skal kigge på robots.txt filen, breadcrumbs og rel=”canonical”, som alle kan betegnes som emner indenfor teknisk SEO.

Robots.txt er en fil, som alle hjemmesider bør have. Den hjælper Googler med at indeksere din hjemmeside, så det er de rigtige sider, som Google bruger tid på at vise i deres søgeresultater. Vi viser, hvordan du bruger en robots.txt fil. Vi kigger også på en række eksempler på, hvordan andre hjemmesider bruger robots.txt filen.

Vi skal desuden kigge på breadcrumbs, som er vigtige for navigationen på din side, og sidst men ikke mindst, så skal vi tage et kig på rel=”canonical”, som er et tag du skal bruge på sider med samme indhold. Rel=”canonical” er et tag som hjælper Google med at forstå, hvilken side der er “hovedsiden” for dit indhold. Ved at bruge rel=”canonical” undergår du, at Google bliver forvirret over sider med ens indhold. Vi giver dig konkrete eksempler på brug af rel=”canonical”, så du selv kan tjekke om din egen side bruger det korrekt.

I næste video skal vi arbejde videre med teknisk SEO. Vi skal se, hvorfor SSL er vigtigt for din sides SEO, og hvordan du kan implementere SSL det på din egen side, hvis du eksempelvis bruger WordPress.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!