NemProgrammering.dk logo

Sådan retter du op på en dårlig linkprofil

SEO kursus » Sådan retter du op på en dårlig linkprofil # 26
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 17:06   Lektion nr. 26 af 34

I denne video lærer du, hvordan du kan rette op på en dårlig / beskadiget linkprofil, hvis du eksempelvis har været ude for linkbombing eller blot har haft en SEO-konsulent, som ikke har gjort sit arbejde godt nok.

I videoen vil du til at starte med få præsenteret et eksempel på en dårlig linkprofil, og du vil få forklaret, hvorfor nettop denne linkprofil er så dårlig. Dernæst vil du se, hvordan du helt lavpraktisk kan rette op på de dårlig links blandt andet ved at bruge et værktøj stillet til rådighed af Google.

Selvom videoen mest henvender sig til sider, som har et problem med deres linkprofil, så hjemmesideejere, der ikke har et problem, stadig kunne lære noget af videoen, da den gennemgår en række vigtige pointer om linkbuilding samt gennemgår et vigtigt værktøj i Google, som de fleste en dag får brug for.

Har du side som du mistænker for at have en dårlig linkprofil, så skal du være velkommen til at skrive til os i kommentarsporet nedenfor. Vi tager gerne et hurtigt kig på din side og kommer med vores mening om din linkprofil.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!

 • Thomas P. siger:

  Hej Thomas.

  Tak for et rigtig godt kursus :)

  Jeg sidder med SEO mm. for printbuy.dk
  Her i 2020 er Ahrefs ikke længere muligt at bruge gratis. Har du et godt råd til hvilke andre tools man kan bruge istedet?

  Mvh.
  Thomas H. Pedersen
  Printbuy.dk

  1. Thomas I. siger:

   Hej Thomas,

   De gode programmer koster desværre penge, og jeg vil sige at ahrefs er alle pengene værd (og det bliver jeg ikke betalt for at sige). Du kan alternativt bruge gratis versionen af openlinkprofiler.org, men det er slet ikke det samme. nogle bruger også Moz, men den koster vist også lidt.

   Mvh.

   1. Thomas P. siger:

    Ok, tak for hurtigt svar ;)