NemProgrammering.dk logo

SEO og sociale medier

SEO kursus » SEO og sociale medier # 19
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 11:22   Lektion nr. 19 af 34

I denne video skal vi kigge nærmere på, hvordan du kan bruge SEO i forbindelse med de sociale medier. Sociale medier kan være en genial kilde til f.eks. links, og derfor er det vigtigt at forstå, hvordan du bedst muligt udnytter de sociale medier i din SEO-strategi.

Vi viser f.eks., hvordan andre virksomheder har brugt både Facebook og Youtube til at blive mere synlige i søgeresultaterne. Vi gennemgår også, hvilken effekt links fra sociale medier har på din side, for har de overhoved en effekt?

Har du spørgsmål til specifikke sociale medier, og hvordan du kan bruge disse i forbindelse med SEO, så skal du være velkommen til at skrive til os i kommentarområdet under denne video.

I næste video skal vi se på, hvordan du kan gå ud og købe SEO. Det er nemlig ikke alle der både har tid til linkbuilding og onsite SEO, og derfor vælger de at ansætte konsulenter til f.eks. at tage sig af linkbuilding arbejdet. Det er dog ikke helt nemt at gå ud og købe SEO, og i mange tilfælde ender man med at blive snydt eller betale for links, som kan være direkte skadelige for ens side. Derfor gennemgår næste video, hvordan du skal forhold dig, når du køber SEO og hvad du kan og bør forlange af den SEO-udbyder, som du overvejer at vælge.

 

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!