NemProgrammering.dk logo

Hastighed og mobilvenlighed

SEO kursus » Hastighed og mobilvenlighed # 8
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 13:31   Lektion nr. 8 af 34

Hastigheden på din side har stor betydning for, hvor du bliver placeret i søgeresultaterne. Hvis du var Google, ville du så placere sider højt i resultaterne, hvor folk skal sidde og vente 5-7 sekunder på at se siden? Nej vel… Din side skal være hurtigt, det er både vigtigt for Google, men også for de besøgende.

I denne videolektion ser vi på, hvordan du tester din side, og tjekker om den er for langsom. Vi ser også på, hvilke tiltage du kan sætte i gang for at gøre din side hurtigere.

Vi skal desuden se på mobilvenlighed. Google går meget op i at en side skal kunne ses på alle skærmstørrelser, og faktisk giver Google et lille rankingboost til de sider, som fungerer godt på f.eks. smartphones. Vi viser, hvordan du tester din side for mobilvenlighed, og giver dig samtidig en række mulighed for, hvordan du gør din side mobilvenlig.

I næste video skal vi igang med et meget centralt emner indenfor SEO, nemlig linkbuilding. Linkbuilding er faktisk så stort et emne, at vi næsten kunne have lavet et helt kursus kun om dette. Derfor har vi også dedikeret 4 videolektioner til emnet, så vi er sikre på at komme omkring de vigtigste teknikker og metoder.

Har du spørgsmål til videoens indhold, skal du være velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet nedenfor.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!