NemProgrammering.dk logo

Linkless mentions og Google Lighthouse

SEO kursus » Linkless mentions og Google Lighthouse # 32
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 08:29   Lektion nr. 32 af 34

I denne videolektion skal vi kigget på noget “nyt” indenfor linkbuilding, nemlig linkless mentions. Det er nemlig ikke længere kun links der tæller, når Google skal rangere din side mod andre sider. Det vil du lære mere om i denne video, så du selv kan gå ud og eksekvere en linkbuilding strategi som også inkluderer linkless mentions.

Sidst i denne video viser vi også, hvordan du kan bruge et af Google egne værktøjer kaldet “Lighthouse” til rent teknisk at optimere dine sider. Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at skrive i kommentarsporet herunder.

 

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!

 • Janni P. siger:

  Virker linkless mentions også på sociale medier?
  Anbefaler du stadig, at man kontakter den side, som har nævnt en for at få dem til at tilføje et link, eller behøves det ikke nu, når linkless mention nu også er godt?

  1. Thomas I. siger:

   Hej Janni,

   Et rigtig link er stadig at foretrække fremfor et linkless mention, så det kan ikke skade at spørge :-)

   Og ja, Google ser også på social aktivitet omkring dit brand på sociale medier, og det har også en effekt på dine placeringer. Der er dog delte meninger om, hvor meget det giver, men alle er enige om, at det giver noget at være tilstedet og aktiv på de sociale medier med ens brand/hjemmeside.

   Mvh.