NemProgrammering.dk logo

Linkbuildingkilder

SEO kursus » Linkbuildingkilder # 10
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Linkbuildingkilder
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 12:53   Lektion nr. 10 af 34

I denne lektion skal vi se på en række kilder, hvorfra du kan skabe links. Der findes rigtig mange muligheder for at skabe links til sin side. Det er dog vigtigt, at du får skabt en varieret linkprofil, og derfor vil vi i denne video viser dig forskellige kilder, hvorfra du kan bygge forskellige typer links.

I videoen viser vi også nogle konkrete eksempler på, hvordan du kan lave linkbuilding, så du selv kan gå ud og gøre det samme med din egen side. Hvis du havde håbet på flere konkrete steder, hvor du kunne bygge links, så fortvivl ikke. I bonusvideo 27 får du nemlig adgang til en “linkbuilding-bibel”, som er en liste med over 130 konkrete kilder, hvorfra du kan skabe gode links.

I den næste video skal vi arbejde videre med linkbuilding, vi skal nemlig kigge på et linkbuildingmetode kaldet “outreach”, som er en mere avanceret og ikke mindst tidkrævende måde at skabe links til sin side på. Dog kan du med outreach skabe links, som dine konkurenter kan have svært ved at imitere, og derfor kan det ofte være hele besværet værd at lave outreach.

Har du spørgsmål til de linkbuildingkilder vi viser, kan du skrive til os i kommentarfeltet nedenfor. Vi deler gerne erfaringer omkring konkrete kilder, så hvis du har en niche, du gerne vil linkbuilde til, så giver vi gerne vores bedste link-tips til netop den niche/branche.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!