NemProgrammering.dk logo

Linkbuildingkilder

SEO kursus » Linkbuildingkilder # 10
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Linkbuildingkilder
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 12:53   Lektion nr. 10 af 34

I denne lektion skal vi se på en række kilder, hvorfra du kan skabe links. Der findes rigtig mange muligheder for at skabe links til sin side. Det er dog vigtigt, at du får skabt en varieret linkprofil, og derfor vil vi i denne video viser dig forskellige kilder, hvorfra du kan bygge forskellige typer links.

I videoen viser vi også nogle konkrete eksempler på, hvordan du kan lave linkbuilding, så du selv kan gå ud og gøre det samme med din egen side. Hvis du havde håbet på flere konkrete steder, hvor du kunne bygge links, så fortvivl ikke. I bonusvideo 27 får du nemlig adgang til en “linkbuilding-bibel”, som er en liste med over 130 konkrete kilder, hvorfra du kan skabe gode links.

I den næste video skal vi arbejde videre med linkbuilding, vi skal nemlig kigge på et linkbuildingmetode kaldet “outreach”, som er en mere avanceret og ikke mindst tidkrævende måde at skabe links til sin side på. Dog kan du med outreach skabe links, som dine konkurenter kan have svært ved at imitere, og derfor kan det ofte være hele besværet værd at lave outreach.

Har du spørgsmål til de linkbuildingkilder vi viser, kan du skrive til os i kommentarfeltet nedenfor. Vi deler gerne erfaringer omkring konkrete kilder, så hvis du har en niche, du gerne vil linkbuilde til, så giver vi gerne vores bedste link-tips til netop den niche/branche.

Eksklusivt til SEO-kursus deltagere: Få 50% rabat på adgang til et stort netværk af linkbuilding-sider

Når du køber adgang til dette kursus, får du en rabatkode, som giver dig 50% rabat på et stort linkbuliding-netværk, hvor du får adgang til mere end 400 danske sider, som du kan få links fra.

Login for få din rabatkode samt adgang til netværket.


Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!

 • thomas a. siger:

  Hej Thomas

  Jeg har lavet helt om på mit website, som ikke længere sælger online træningsprogrammer, men udelukkede fokuserer på affiliate marketing.

  Jeg har en masse backlinks, som linker ind til træningsprogrammer, som ikke længere findes. Jeg har tænkt mig at disavow alle backlinks, så Google ikke forvirres af at sitet linkes til på baggrund af noget, som det ikke indeholder.

  Hvad siger du til det?

  Mvh.
  Thomas

  1. Thomas I. siger:

   Hej Thomas,

   Istedet for at disavow dem, ville jeg blot viderestille de sider der linkes til til andre relevante sider eller sider der erstatter dem, men kun hvis de indgående links faktisk er gode.

   mvh.

 • Jens S. siger:

  Hej Thomas
  Jeg har undersøgt hvem der linker til mig.
  Har et link fra et stort U.S site som desværre ikke virker efter jeg er gået over til “wordpress” og jeg for nylig har ryddet lidt op i de gamle html- filer.
  Jeg kan se at link- visningen efter mit domænenavn, indeholder: %.20- osv
  Altså en streng med bl.a punktummer i.
  Jeg tænkte at jeg kunne redde den ved at oprette en side med denne streng, og så lave et nyt link til relevant info på denne side.
  Men i url adressen bliver “.” Lavet om til “-“
  Det kan jeg åbenbart ikke tvinge wordpress til at acceptere.

  Har du et bud på hvordan jeg kan redde det gode link til min side.
  Venligst Jens

  1. Thomas I. siger:

   Hej Jens,

   Det bedste du kan gøre er at lave et 301 redirect af den gamle side til den side du nu vil have at linket skal peje på. På den måde fører du så meget linkværdi med over som muligt. Du skal lave redirectet i din htacess fil.

   Se en guide her: https://www.billig-webhosting.dk/wp/saadan-redirecter-du-domaene-og-specifikke-urls-med-htaccess/