NemProgrammering.dk logo

Onsite SEO-værktøj – Crawl din side som Google

SEO kursus » Onsite SEO-værktøj – Crawl din side som Google # 25
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 24:33   Lektion nr. 25 af 34

I denne video skal vi vi se på et værktøj kaldet Screaming Frog, som du kan bruge i forbindelse med din onsite SEO. Værktøjet scanner / crawler din side, lige som Google ville gøre det, og giver dig efterfølgende et totalt overblik over alle dine sider, deres titler, meta-beskrivelser, antal ord på siden og meget mere.

Du kan så bruge denne data til at finde sider, hvor dine titler er for lange, hvor billeder mangler alt-tags eller hvor der måske er broken links (links der linker til sider der ikke længere virker).

Du kan altså med dette program lave et overordnet SEO-sundhedstjek på din side, så du ikke skal sidde og gå hverenkelt side igennem en ad gangen for at finde eventuelle fejl og mangler. I videoen viser vi de ting, som man typisk vil bruge programmet til, men hvis du selv sidder og arbejder videre med det, vil du med garanti finde muligheder, som egner sig specifikt til din type side.

I denne video bruger vi gratis-versionen af programmet, som har visse begrænsninger, men som for mange små og mellemstore hjemmesider eller webshops er rigeligt til deres behov.

Har du spørgmål til programmet, og hvordan du bruger det, skal du være velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet nedenfor.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!