NemProgrammering.dk logo

Linkbuilding med linkbait

SEO kursus » Linkbuilding med linkbait # 12
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 13:31   Lektion nr. 12 af 34

I denne lektion skal vi se nærmere på en anden disciplin indenfor linkbuilding kaldet “linkbait”. Linkbait går i store træk ud på at skabe indhold på sin side, som folk har lyst til at linke til eller omtale på anden vis, f.eks. på de sociale medier. Men hvad har folk lyst til at linke til og hvordan kommer man på den geniale linkbait idé? Det viser vi i denne video. Vi giver dig eksempelvis nogle konkrete eksempler, som kan bruge som inspiration til dit eget linkbait.

Vil du gerne have forslag til linkbait i din egen branche, så skriv til os nedenfor og forklar, hvilken branche du er i, og hvad du har af ideer til linkbait. På baggrund af dette giver vi gerne vores bud på, hvilke typer linkbait der vil fungere godt i din branche/niche.

Dette var den sidste video om linkbuilding. I den næste videolektion skal vi arbejde med lidt teknisk SEO. Vi skal f.eks. se, hvordan du med robots.txt filen, breadcrumbs og rel=”canonical” kan skabe sider, som er nemme for Google at forstå og indeksere. Selvom vi nu skal over i lidt mere teknisk SEO, så vil man stadig kunne udføre mange af de ting vi viser selv. Er du tilknyttet en større virksomhed anbefaler vi, at du tager det du lærer med til din udvikler, så i sammen kan få styr på disse tekniske aspekter af SEO.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!