NemProgrammering.dk logo

Sådan bruger du Google Search Console

SEO kursus » Sådan bruger du Google Search Console # 15
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 11:32   Lektion nr. 15 af 34

I denne video skal vi se på et værktøj, som du kan bruge i forbindelse med dit SEO-arbejde. Vi skal se på værktøjet Google Search Console, som er et gratis værktøj stillet til rådighed af Google til alle som har en hjemmeside, webshop eller blog.

I videoen viser vi, hvilke områder af Google Search Console som er interessante, og hvordan du aflæser den data du finder der inde. Med Google Search console i hånden kan du blandt andet se, hvem der linker til din side, hvor mange der klikker videre til din side via Google på specifikke søgninger, om det er fejl på din, som gør at Google ikke kan se dem og meget mere. Vi viser selvfølgelig, hvor du ser det hele i denne videolektion.

Har du spørgsmål til områder og data som du finder i Google Search Console, som vi ikke gennemgår i videoen, skal du være velkommen til at skrive til os nedenfor. Så svarer vi så hurtigt vi kan!

I næste video skal vi se på et andet SEO-værktøj, nemlig ahrefs.com. Ahrefs.com er et meget kraftigt SEO-værktøj, som kan hjælpe dig til hurtigt at komme foran dine konkurenter. Det kræver dog, at du ved, hvordan du bruger programmet, og derfor gennemgår vi det  i næste video.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!