NemProgrammering.dk logo

Linkbuilding med outreach

SEO kursus » Linkbuilding med outreach # 11
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 13:44   Lektion nr. 11 af 34

I denne lektion skal vi se på en linkbuilding disciplin kaldet “outreach”. Vi skal se på hvad outreach går ud på, og hvordan du helt konkret kan bruge det i forbindelse med din hjemmeside/webshop.

Vi vil i videoen vise dig eksempler på, hvordan du f.eks. via e-mail kan lave outreach til blogs og andre medier. Vi viser, hvordan du opbygger en henvendelse på mail, og hvad der er vigtigt at fokusere på i en sådan henvendelse. F.eks. er det vigtigt, at lave en personlig henvendelse, men hvordan gør man det, når man ikke ved hvem der ejer/driver det medie man kontakter? Vi viser, hvordan du finder frem til ejeren, så du kan lave en god personlig henvendelse.

I næste video skal vi arbejde med en anden linkbuildingmetod, nemlig linkbait. Linkbait er også en form for outreach, dog er den en del mere aggressiv og kan i nogle tilfælde gå lige til grænsen af, hvad der er godt for dig og din hjemmeside. Det fortælles der meget mere om i næste video, som også byder på en række eksempler på linkbait, som du måske selv kan bruge i forbindelse med din linkbuilding.

Vil du gerne have vores input til, hvordan man bedst muligt kan lave outreach indenfor din branche, så kan du skrive til os i kommentarsporet nedenfor. Vi svarer så hurtigt vi kan!

 

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!