NemProgrammering.dk logo

Linkbuilding med outreach

SEO kursus » Linkbuilding med outreach # 11
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 13:44   Lektion nr. 11 af 34

I denne lektion skal vi se på en linkbuilding disciplin kaldet “outreach”. Vi skal se på hvad outreach går ud på, og hvordan du helt konkret kan bruge det i forbindelse med din hjemmeside/webshop.

Vi vil i videoen vise dig eksempler på, hvordan du f.eks. via e-mail kan lave outreach til blogs og andre medier. Vi viser, hvordan du opbygger en henvendelse på mail, og hvad der er vigtigt at fokusere på i en sådan henvendelse. F.eks. er det vigtigt, at lave en personlig henvendelse, men hvordan gør man det, når man ikke ved hvem der ejer/driver det medie man kontakter? Vi viser, hvordan du finder frem til ejeren, så du kan lave en god personlig henvendelse.

I næste video skal vi arbejde med en anden linkbuildingmetod, nemlig linkbait. Linkbait er også en form for outreach, dog er den en del mere aggressiv og kan i nogle tilfælde gå lige til grænsen af, hvad der er godt for dig og din hjemmeside. Det fortælles der meget mere om i næste video, som også byder på en række eksempler på linkbait, som du måske selv kan bruge i forbindelse med din linkbuilding.

Vil du gerne have vores input til, hvordan man bedst muligt kan lave outreach indenfor din branche, så kan du skrive til os i kommentarsporet nedenfor. Vi svarer så hurtigt vi kan!

Eksklusivt til SEO-kursus deltagere: Få 50% rabat på adgang til et stort netværk af linkbuilding-sider

Når du køber adgang til dette kursus, får du en rabatkode, som giver dig 50% rabat på et stort linkbuliding-netværk, hvor du får adgang til mere end 400 danske sider, som du kan få links fra.

Login for få din rabatkode samt adgang til netværket.


Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!