NemProgrammering.dk logo

Meta-title, meta-beskrivelse og url

SEO kursus » Meta-title, meta-beskrivelse og url # 5
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Meta-title, meta-beskrivelse og url
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 15:05   Lektion nr. 5 af 34

I denne video skal vi i gang med det man i SEO-verdenen kalder for “onsite SEO” eller “onpage SEO”. Vi har tidligere kigget overfladisk på onsite SEO, og denne video vil således være den første i en række af fire videoer, hvor vi skal dykke grundigt ned i de forskellige elementer,  som du kan optimere på din egen side.

I dette Lektion starter vi med nogle grundlæggende, men ikke destomindre meget vigtige emner. Vi skal nemlig kigge på meta-data, nærmere bestemt meta-titlen og meta-beskrivelsen på dine sider. Vi viser dig, hvodan du bør strukturere disse, så de ramme dine søgeord perfekt. Vi kigger desuden på, hvordan du tjekker, at de er den rette længe i forhold til, hvad Google anbefaler.

Vi skal også se på sidens url, for denne er også vigtigt i forhold til det søgeord, du har valgt.

Man har også i SEO tidligere arbejdet med meta-keywords, men dette stykke meta-data har vi valgt ikke at tage med i denne video. Vi forklarer selvfølgelig hvorfor!

I næste video skal vi som allerede beskrevet videre med onsite SEO. Vi skal kigge på det vigtigste på din side, nemlig indholdet. Dette skal nemlig både være optimeret til Google og dine besøgende, og det er faktisk ikke altid helt let!

Hvis du har spørgsmål til undervisningen i denne lektion, skal du være velkommen til at skrive i feltet herunder. Vi svarer så hurtigt som muligt!

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!

 • Mikael N. siger:

  Hej Thomas
  Igen fantastiske videoer for folk der ikke gider betale spidsen af en jetjager for at få en udbyder til at lave det.

  Du snakker om at hver side kun skal have et ‘keyword’! Jeg er ved at lægge sidste hånd på min hjemmeside(wordpress). Jeg bruger Yoast til SEO. I grundpakken står der at man kun kan have et ‘keyword’ mens Premium kan man have 5 keywords. Jeg overvejer at købe premium – så tænker på om du hurtigt kan give et svar på om det bare er ‘kejserens nye klæder’ altså bare noget de skriver som man faktisk ikke kan bruge til noget.
  Ser frem til svar mester !
  Tak for gode videoer
  Mvh Mikael

  1. Thomas I. siger:

   Hej Mikael,

   Jeg har faktisk for et par dage siden svare på næsten det samme spørgsmål her: https://www.nemprogrammering.dk/wp/sider-og-indhold-til-soegeord/#comment-5592 :-)

   1. Mikael N. siger:

    Tak for hurtigt svar. redegøre fint for mit spørgsmål