NemProgrammering.dk logo

Grundlæggende linkbuilding

SEO kursus » Grundlæggende linkbuilding # 9
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 18:44   Lektion nr. 9 af 34

I denne video skal vi igang med linkbuilding. Du vil lære, hvad linkbuilding er, og hvordan du udfører linkbuilding i praksis. Denne video giver dig en grundlæggende forståelse for linkbuilding, og vi skal i de følgende videoer se nærmere på de mere avancerede linkbuildingmetoder.

Linkbuilding er en disciplin inden for offsite SEO, og det er måske en af de vigtigste faktorer, udover din sides indhold og meta-data, som afgør, hvor din side bliver placeret i søgeresultaterne.

Vi skal i denne lektion se på, hvad det gode link er, og hvad du for alt i verden skal undgå når du laver linkbulding. Der er nemlig en række faldgrupper, som du med linkbuilding skal undgå, og som er imod Google´s retningslinjer. Vi gennemgår hvad du må og hvad du ikke må, samt giver et virkeligt eksempel på en side, som har gjort alt det man ikke må, og som derfor er blevet straffet for det i Googles søgeresultater.

Linkbuilding er et stort emne, og vi dækker det derfor over fire videoer. I den næste video skal vi eksempelvis kigge på alle de muligheder, du har for at skabe links rundt omkring på nettet.

Skulle du have spørgsmål til det du har lært i denne video, er du velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet nedenfor.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!

 • Janni P. siger:

  Hvordan/hvor kan man se sin egen sides linkprofil (og andres)? :-)

  1. Thomas I. siger:

   Hej Janni,

   Så skal du bruge et værktøj, som f.eks. ahrefs eller open link profiler:-) Det er der en video om senere i kurset.

   Mvh.