NemProgrammering.dk logo
Unordicway webhotel

UnoEuro Rabatkode | Kuponkode 2020

Med denne UnoEuro kuponkode får du: 3 mdr. gratis webhotel

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS KUPONKODEN!", og når du kommer til kassen hos UnoEuro, så indtaster du kuponkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

VIS KUPONKODEN!Beskrivelse af UnoEuro

UnoEuro rabatkupon

UnoEuro er en af de mest populære webhoteludbydere på Trustpilot lige nu. De scorer 4.8 ud af 10 stjerner, hvilket må siges at være i den gode ende.

UnoEuro er et meget professionelt, men samtidig yderst billigt webhotel. UnoEuro kan stærkt anbefales til alle personer som arbejder hjemmesider og webshops for første gang, og som derfor også typisk vil købe et webhotel for første gang. UnoEuro er kort sagt et rigtig godt begynder-webhotel.

Med hensyn til prisen så ligger UnoEuro i den absolut billige ende, og som navnet også indikerer, er deres koncept at udbyde webhosting til kun 1 EUR. Vi har hos NemProgrammering.dk også haft fornøjelsen af at afprøve en række af UnoEuro´s webhotelløsninger, og vi var meget tilfredse med både selve webhotellet og den service vi fik. Netop derfor er UnoEuro også en af de webhotel udbydere vi anbefaler til både privatpersoner og virksomheder som vil have et godt men samtidig billigt webhotel.

Hos UnoEuro får du også en høj oppetid, hvilket betyder, at du godt kan forvente at dit webhotel er oppe minimum 95 % af tiden. Webhoteller med lave oppetider giver også lav oppetid på din hjemmeside. Det vil man som standard gerne udgår da det er et irritationsmoment for dine besøgende og ikke mindst en faktor der kan få din omsætning til at falde, hvis du driver en webshop.

Overordnet set så har alle webhoteller, lige meget prisklassen, alle de features og funktioner, som du måtte have brug for, hvis du driver en lille eller mellemstor webshop eller hjemmeside.

UnoEuros hovedkontor ligger ikke i Danmark mere, men det betyder på igen måde, at må trækkes med engelsktalende kundeservice. UnoEuro har nemlig stadig et dansk kontor, hvor danske supportere sidder klar til at hjælpe både privatkunder og erhvervskunder med deres tekniske-problemer.

Er du ikke er så skarp til programmering og koder, så har du hos UnoEuro mulighed for at anvende det man kalder en one-click-install til diverse hjemmesidesystemer. Med en one-click-install kan du med kun et enkelt klik installere og komme i gang med et hjemmesidesystem, og det er derfor helt ideelt, hvis du hverken har tid eller lyst til at programmere. F.eks. har du med stor sandsynlighed allerede hørt om content management systemet (CMS) "WordPress".

Wordpress er et af de største og mest udbredte hjemmeside-cms-systemer på markedet lige nu, og lige præcis WordPress har UnoEuro også en one-click-instal til, så du nemt kan få lavet en hjemmeside med dette smarte CMS. UnoEuro tilbyder desuden one-click-installs til systemerne Joomla, Drupal, Prestashop, Magento, OpenCart m.fl.. En del af disse er webshop-cms´er, og derfor kan du også forholdsvist smertefrit starte en webshop-platform hos UnoEuro med et af disse systemer.

Den mindste løsning hos UnoEuro kan du få for 19 DKK per måned, og den største pakke koster 37 DKK per måned. Oprettelse vil koste dig 112 DKK, hvilket er meget normalt for hosting-branche.

På UnoEuro´s egen hjemmeside kan du læse meget mere om deres forskellige produkter og ydelser: UnoEuro.

Med denne UnoEuro rabatkode kan du som beskrevet få 3 mdr. gratis webhotel, men ønsker du at se rabakoder til andre hostingudbydere kan du med fordel besøge vores rabatkode oversigt her: Rabatkoder til webhoteller.

Vores overordnede vurdering af UnoEuro kan du se nedenfor:

Bedømmelse
Anmelder:
Thomas Skov Iversen
Dato:

Udbyder:
UnoEuro
Bedømmelse:
5

Denne UnoEuro Rabatkode bringes i samrbejde med Billig-Webhosting.dk, hvor du også kan finde en UnoEuro Rabatkode 2020.

Sådan anvender du rabatkoden

Det er nemt at anvende rabatkoden når først du har den. Du skal som det første sørge for at kopiere den og evt. indsætte den i et dokument, så du kan finde den frem når du bestiller hos UnoEuro.

Det trin, hvor du indsætter rabatkoden hos UnoEuro, er det der hedder "Bestilling af [produkt navn] - Produktdetaljer" som vist herunder:

UnoEuro Rabatkode

Idet du trykker næste, vil rabatkoden blive påført din regning, og du vil kunne se, at du har fået følgende: 3 mdr. gratis webhotel i rabat - så nemt er det!