hvad er fejlen i min kode? :)

Her kan du få hjælp og stille spørgsmål til PHP!
Besvar
skills jokes
Nørd
Nørd
Indlæg: 125
Tilmeldt: 12. sep 2013, 17:03

hvad er fejlen i min kode? :)

Indlæg af skills jokes » 7. jun 2014, 21:32

hej, jeg har prøvet at lave en form, hvor at hvis man ikke udfylder alle felterne bliver man smidt tilbage på den side med formen.

det er lavet med javascript (med hjælp fra den sidste javascript tutorial)

men det ser ikke ud til at virke?

her er min kode:

Kode: Vælg alt

<html>
    <head>
        <title>Runescape Modaretor Applications</title>
        <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="favicon.ico"/>
        <link rel="stylesheet" href="styling.css" type="text/css"/>
    </head>
</body>
    


<div id="loginWrap">
    <div id="rememberUsername">
        <form>
            <input type="checkbox" style="margin-left:84%;margin-top:21.05%;"/>
        </form>
    </div>
    <div id="formular">
        <form name="forms" action="infoGemmer.php" method="POST" onSubmit="return validerform();">
            <!--input #1-->
            <input name="username" type="text" style="margin-left:11.4%;margin-top:-4;height:48px;width:338px;border-radius:5px;border:1px solid #336666;background-color:000007;color:#AED0E0;font-size:1em;" placeholder="Email/Username"/>
            <!--input #2-->
            <input name="password" type="password" style="margin-left:11.4%;margin-top:12;height:48px;width:338px;border-radius:5px;border:1px solid #336666;background-color:000007;color:#AED0E0;font-size:1em;" placeholder="Password"/>
            <!--submit-->
            <input type="submit" value="                              " style="margin-top:4.5%;margin-left:12%;width:122px; height:40px;background-image:url('button.png');border-radius:5px;border:0;"/>
        </form>
    </div>
</div>

<script type="text/javascript">
    function validerform(){
        if(document.forms.username === "" || document.forms.password === ""){
            alert("udfyld alle kasserne, tak ^^");
            return false;
        }else{
            return true;
        }
    }
</script>

</body>
</html>

skills jokes
Nørd
Nørd
Indlæg: 125
Tilmeldt: 12. sep 2013, 17:03

Re: hvad er fejlen i min kode? :)

Indlæg af skills jokes » 7. jun 2014, 21:34

det er lidt en spagetti kode, undskyld :s

Brugeravatar
scootergrisen
Moderator
Moderator
Indlæg: 709
Tilmeldt: 21. jun 2012, 23:40
Kontakt:

Re: hvad er fejlen i min kode? :)

Indlæg af scootergrisen » 7. jun 2014, 22:14

Kode: Vælg alt

        <form name="x" action="infoGemmer.php" method="POST" onSubmit="return validerform();">

        if(document.forms.x.username.value === "" || document.forms.x.password.value === ""){

cristian
Moderator
Moderator
Indlæg: 882
Tilmeldt: 26. sep 2011, 21:31
Kontakt:

Re: hvad er fejlen i min kode? :)

Indlæg af cristian » 7. jun 2014, 23:04

Sad og hyggede med noget musik, og så tænkte jeg at formen lige trængte til et lille løft :)

Kode: Vælg alt

<html>
    
    <head>
        
        <title>Login Application 0.1</title>
        
        <meta charset="UTF-8">
        
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        
        <!--Stylesheets-->
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="CSS/CSS-reset.css"/>
        
        <!--Google fonts-->
        
        
        <!--Remove into stylesheets-->
        <style>
                  
            body {
               background-color: hsl(0, 0%, 0%);
                
               min-height: 100%;
               
               background: url(images/blue-tree-wallpapers_12953_1680x1050.jpg) no-repeat center center fixed; 
               -webkit-background-size: cover;
               -moz-background-size: cover;
               -o-background-size: cover;
               background-size: cover;
            }
            
            .wrapper {
                color: hsl(0, 0%, 100%); 
            }
            
            header {
                text-align: center;
            }
            
            header img {
                width: 50%;
                margin-top: 3%;
            }
            
            form {
                text-align: center;
            }
            
            input {
                height: 2.5em;
                width: 200px;
                
                border-radius: 5px;
                
                background-color: hsla(0, 0%, 0%, .8);
                
                color: hsl(199, 45%, 78%);
                
                border: 1px solid hsla(0, 0%, 100%, .2);
                
                font-size: 1em;
            }
            
            input:nth-child(2n) {
                margin-left: 10px;
            }
            
            input#submit {
                margin-top: 10px;
            }
            
            input#submit:hover {
                cursor: pointer;
            }
            
            @media screen and (max-width: 1100px){
                header img {
                    width: 75%;
                    margin-top: 3%;
                }
                
                input:nth-child(2n){
                    margin-left: 10px;
                }
            }
            
            @media screen and (max-width: 650px){
                input {
                    display: block;
                    
                    margin-top: 10px;
                }
                
                input:nth-child(2n){
                    margin-left: 0px;
                }
                
                form {
                    display: block;
                    
                    width: 205px;
                    
                    margin: 0 auto;
                }
            }
            
        </style>
        
    </head>
    
    <body>
        
        <div class="wrapper">
            
            <header>

                <img src="images/runescapelogo.png" alt="Runescape"/>
                
            </header>
                
            <form>

                <input type="text" name="username" placeholder="Email/Username"><input type="password" name="password" placeholder="Password"><br/>
                <input id="submit" type="submit" value="Submit">
                
            </form>
            
        </div>
        
    </body>
    
</html>
Billederne samt reset.css kan du finde her

http://mnrb.dk/nemprogrammering/runescapelogo.png
http://mnrb.dk/nemprogrammering/blue-tr ... 0x1050.jpg
http://mnrb.dk/nemprogrammering/CSS-reset.css
Vedhæftede filer
runescapeLogin.PNG
runescapeLogin.PNG (899.18 KiB) Vist 2309 gange

skills jokes
Nørd
Nørd
Indlæg: 125
Tilmeldt: 12. sep 2013, 17:03

Re: hvad er fejlen i min kode? :)

Indlæg af skills jokes » 7. jun 2014, 23:12

hehe, takker, det ser godt ud (^_^)

er det iorden med dig, hvis jeg skifter min kode og billeder ud med dine? :]

din er lidt sjovere end min, da min kun var en kopi af den rigtige side ^_^

cristian
Moderator
Moderator
Indlæg: 882
Tilmeldt: 26. sep 2011, 21:31
Kontakt:

Re: hvad er fejlen i min kode? :)

Indlæg af cristian » 7. jun 2014, 23:15

Du er velkommen til at bruge det i din egen opsætning.

Besvar