NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

MySQLi API intro - Forskellen på MySQL og MySQLi

Lad NemProgrammering.dk´s eksperter lave din hjemmeside for dig
Vi tilbyder professionel hjælp til udvikling af hjemmesider og webshops. Læs mere om vores ydelser her!

Information om denne video

Af Kenneth Hansen, Khansen IT

mysqli kilde filerne Download alle filerne her!

I denne video vil vi forklare hvad forskellen på MySQL og MySQLi er. Dette vil vi gøre ved at vise dig, hvordan man ville lave en SELECT query med det gamle MySQL og hvordan du ville gøre det med det nye MySQLi. Denne video forudsætter, at du har en vis forståelse for MySQL i forvejen. Du skal dog ikke give op, hvis du ikke forstår det eksempel vi bruger i denne video, da alle elementerne i eksemplet vil blive gennemgået mere i dybden i de efterfølgende videoer. Som du sikkert allerede har læst andre stedet, så anbefales det at du nu begynder at bruge den nye MySQLi API, og derfor vil det være yderst brugbart for dig at følge denne udvidelse på fem videoer til vores MySQL kursus.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: php koder , php og mysql kursus, PHP filer, MySQLi video tutorial, MySQLi vejledning, dansk video tutorial, lær MySQLi, MySQLi for begyndere, MySQLi API, FROM, WHERE, SELECT, INSERT, UPDATE

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Jakob N    04-03-2014

En noget ujævn gennemgang. Kan forklares noget enklere og tydeligere, så det kan bruges til noget.