NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Udtræk data med MySQli - SELECT, WHERE

Lad NemProgrammering.dk´s eksperter lave din hjemmeside for dig
Vi tilbyder professionel hjælp til udvikling af hjemmesider og webshops. Læs mere om vores ydelser her!

Information om denne video

Af Kenneth Hansen, Khansen IT

mysqli kilde filerne Download alle filerne her!

I denne video vejledning viser Kenneth hvordan du kan trække data ud af din database ved hjælp af MySQLi SELECT + WHERE. Det bliver vist på tre måder. I det første eksempel bruger vi et parameter til at bestemme hvilket navn der skal printes ud. Det gør vi ved at definere et navne-ID i en variable. Det navn som har det angivne ID vil blive printet ud.

I det næste eksempel bruger vi et while loop til køre alle vores data i tabellen igennem for at printe dem alle ud i den rækkefølge de står i tabellen. I det sidste eksempel bruger vi i stedet for et ID, et navn som parameter gemt i en variabel, til at bestemme hvilke ID´er der skal skrives ud. Fordi "Kenneth" er vores parameter og fordi Kenneth står under ID nr. 1 og 4 i vores tabel, bliver der printet "1" og "4" ud i vores browser.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: php koder , php og mysql kursus, PHP filer, MySQLi video tutorial, MySQLi vejledning, dansk video tutorial, lær MySQLi, MySQLi for begyndere, MySQLi api, FROM, WHERE, SELECT, INSERT

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
eirixon    10-09-2013

Hvad bliver 'closed' når $stmt=close() bliver eksekveret?