NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Gratis Danske MySQLi guides


gratis!
mysql kursus Tag dette MySQLi kursus for begyndere idag!
Start kursus
Videolektioner: 8 Kursus længde: 1,5 time Adgang: Ubegrænset Pris: Gratis!

Her på sitet finder du en af de største samlinger af MySQLi videoguides i Danmark. Alle guides er gratis, så du behøver ikke betale en øre for at lære at anvende MySQLi fra bunden.

I videoerne vil der blive anvendt begreber og metoder fra scripting-sproget PHP, og denne videoguide forudsætter derfor, at du har gennemført følgende kursus:

PHP guides for begyndere

Hvis du ikke kender til PHP i forvejen, anbefaler vi, at du først tager et kig på dette kursus. Vi vil i denne MySQLi serie tage ét emne ad gangen, og samtidig vil vi hen ad vejen opsummere, hvad du har lært indtil nu. Til alle videoer vil der være øvelser, som du finder i sektionen under hver video. Vi anbefaler dig at lave disse øvelser, da det vil hjælpe dig til at lære tingere hurtigere og bedre.

Denne MySQLi guide vil blandt andet undervise dig i:

Har du spørgsmål til denne MySQLi guide for begyndere, er du velkommen til at kigge forbi vores forum, hvor alle vores medlemmer sidder klar til at hjælpe.

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Start denne gratis MySQLi guide her: Introduktion til MySQLi

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: