NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Bryllupshjemmeside
Gratis hjemmeside på bare få minutter!

Bryllupshjemmeside

Skal i giftes, og kunne i godt tænke jer en flot hjemmeside, som jeres gæster kan besøge før og efter bryllupsfesten? Så læs med nedenfor, hvor vi beskriver to nemme og gratis måder, hvorpå I kan få en flot bryllupshjemmeside.

Hjemmeside på kun 3 minutter!

Alle kan nu om dage få deres egen hjemmeside, som eksempelvis, i forbindelse med et bryllup, kan bruges til gæstebog, fotoalbums, gæstelister, ønskesedler og praktiske informationer. Den service vi vil præsentere i dette afsnit kræver ikke, at i har et stort kendskab til programmering, servere eller andre tekniske ting. Faktisk kan i med kun nogle ganske få klik være i gang med jeres egen bryllupshjemmeside på bare få minutter. Det er både sjov, nemt og ikke mindst gratis at prøve af - så giv det et skud, og se om det er noget i kunne have lyst til at bruge til jeres bryllup!Servicen er gratis de første 30 dage, og koster herefter et mindre beløb hver måned at have kørende. Udgiften til hjemmesiden vil dog, hvis man sammenligner med andre omkostninger til et bryllup, kun udgøre en meget lille del af det samlede bryllupsbudget, og ofte kan man faktisk spare penge med en hjemmeside, da man for eksempel kan bruge den som invitation eller ”save the date”, ved blot at udsende en e-mail til gæsterne med link til hjemmesiden. Gæsterne kan så besøge siden, og finder alle de informationer omkring brylluppet de har brug for. Servicen vi præsenterer her hedder Bricksite, hvilket meget godt beskriver, hvor hurtigt og nemt det er at komme i gang… 3 minutter er nemlig alt, hvad du behøver at bruge af tid, før din hjemmeside er klar!

Nedenfor har vi fundet en video, som viser, hvordan i kommer i gang med jeres bryllupshjemmeside. I videoen gennemgås de steps der skal til for at sætte siden op, så i hurtigt kan komme i gang med den sjove del – nemlig at være kreativ omkring jeres bryllupshjemmeside, så den kommer til at repræsentere jeres store dag på flotteste vis.

Til jer der gerne vil have lidt mere

Har man lidt mere tid, og er man lidt mere teknisk anlagt, så findes der også andre måder at lave en bryllupshjemmeside på. I dette afsnit vil vi kigge på, hvordan man laver en hjemmeside med hjemmesideprogrammet WordPress. Lige som med Bricksite kan man med WordPress lave både fotoalbums, gæstelister, ønskelister, tilmeldingsformularer, gæstebøger og meget mere. Med WordPress sætter kun fantasien grænser.

WordPress er et gratis program, og det eneste i skal betale for, for at få en hjemmeside lavet med WordPress, er webhotel og domæne. En WordPress hjemmeside er derfor ikke helt gratis, men med WordPress får man til gengæld en helt unik hjemmeside, som ikke vil være begrænset i forhold til funktioner og muligheder (som i til en vis grad vil opleve med Bricksite). Et webhotel koster 10-20 kr. om måneden, og et domæne koster 50 kr. om året. Derfor er det heller ikke en voldsomt stor omkostning, hvis i skulle bestemme jer for, at lave hjemmesiden med WordPress i stedet for Bricksite.

Fremgangsmåden for at få hjemmesiden op og køre er ganske simpel:

  • Køb webhotel - her anbefaler vi nordicway.dk (98% rabat lige nu), som er billigt og egner sig rigtig godt til WordPress

  • Køb domæne. Det kunne f.eks. være ”www.JanogMalene.dk”. Man køber typisk sit domæne sammen med webhotellet

  • Installere WordPress på webhoteller og begyndt at udforme jeres bryllupshjemmeside

Her på siden har vi lavet en række videovejledninger til WordPress, som helt præcist viser, hvordan man kommer i gang med en hjemmeside med WordPress. Vores videoer er gratis og kan ses her: WordPress kursus for begyndere.

Denne side blev sidst opdateret:

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!