NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Gratis Hjemmeside - Nemt og hurtigt!

Skrevet/opdateret af Thomas Skov Iversen

gratis hjemmeside

På NemProgrammering.dk gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe folk med at lave deres egen hjemmeside. Desværre er det langt fra alle der har tålmodigheden eller evnerne til at kode det hele selv, og derfor tilbyder vi nu en ekstremt simple og funktionel hjemmeside løsning. Løsningen leveres i samarbejde med Bricksite, og som en startbonus giver vi dig en gratis hjemmeside igennem Bricksite - Du skal blot trykke på knappen nedenfor, for at komme i gang.

Der er absolut ingen binding på denne løsning, og du skal ikke opgive nogen personlige oplysninger for at oprette din hjemmeside. Dette betyder, at hvis du ikke vil fortsætte med din gratis hjemmeside, så trykker du blot "slet hjemmeside" og du vil derved være ude af det hele igen.

Bricksite er en dansk løsning, hvor du får stillet alt til din rådighed såsom eget domæne, blog-funktionalitet, billedgallerier, besøgstællere, gæstebog, kommentar-områder og meget mere. Der oprettes plads til dig, og du får grundig hjælp til at komme i gang med dit eget website. Det er en perfekt løsning til nybegyndere, som ikke kræver den helt store og avancerede hjemmeside.

Så har du givet op med koderne eller blot vil have en hurtig og nem hjemmeside, så giv denne løsning en chance - Du vil helt sikkert ikke fortryde!

Følg linket herunder for at komme nemt og hurtigt i gang!

START GRATIS HERSe denne step-by-step video-vejledning til Bricksite her: