NemProgrammering.dk logo
3 måneders gratis webhotel til alle NemProgrammering.dk brugere! Få din UnoEuro Rabatkode her
UnoEuro rabatkode

Gratis Hjemmeside - Nemt og hurtigt!

Skrevet/opdateret af Thomas Skov Iversen

gratis blog

På NemProgrammering.dk gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe folk med at lave deres egen hjemmeside. Desværre er det langt fra alle der har tålmodigheden eller evnerne til at kode det hele selv, og derfor tilbyder vi nu en ekstremt simple og funktionel hjemmeside løsning. Løsningen leveres i samarbejde med 123hjemmeside.dk, og som en startbonus lader vi dig prøve det hele GRATIS i 30 dage!

Der absolut ingen binding på denne løsning, og du skal ikke opgive nogen personlige oplysninger for at oprette din hjemmeside. Dette betyder, at hvis du ikke vil fortsætte med din gratis hjemmeside efter 30 dage, så trykker du blot "slet hjemmeside" og du vil derved være ude af det hele igen - faktisk sletter siden sig selv efter 30 dage, hvis du ikke ønsker have den mere. Hvis du vil kan du altid oprette en gratis hjemmeside igen bagefter.

123Hjemmeside.dk er en løsning, hvor du får stillet alt til din rådighed såsom eget domæne, blog-funktionalitet, billedgallerier, besøgstællere, gæstebog, kommentar-områder og meget mere. Der oprettes plads til dig, og du får grundig hjælp til at komme i gang med dit eget website. Det er en perfekt løsning til nybegyndere, som ikke kræver den helt store og avancerede hjemmeside.

Så har du givet op med koderne eller blot vil have en hurtig og nem hjemmeside, så giv denne løsning en chance - Du vil helt sikkert ikke fortryde!

Følg linket herunder for at komme nemt og hurtigt i gang!

Se vores step-by-step video-vejledning til 123hjemmeside her: