NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

IT kurser for begyndere
Gratis video-undervisning

IT kurser på NemProgrammering.dk

På NemProgrammering.dk finder du Danmarks største udvalg af gratis videokurser indenfor IT. Du kan her på siden f.eks. lære, hvordan du bliver en haj til Excel, hvordan du programmer Apps, hvordan du laver en hjemmeside med WordPress, hvordan du designer i Photoshop eller hvordan du laver et simpelt computerspil.

Langt de fleste it kurser er gratis. Det er kun enkelte der koster et mindre beløb at få adgang til.

Undervisningen foregår som beskrevet via video og selvfølgelig på dansk. Det fungerer på den måde, at underviseren optager sin skærm, mens han eller hun forklarer og viser det emne der undervises om. Du kan se videoerne i kurserne lige så mange gange du vil, og har du spørgmål, kan du skrive til os under hver enkelt video. Vi svarer typisk indenfor få timer!

Vi tilbyder gratis danske IT kurser inden for følgende emner:

CMS

Google

Database

Udvikling

Webudvikling

Adobe og Microsoft

Andet

Vores side tilbyder over 250 gratis videoer til alle der har lyst til at lære. Derudover har vi et forum, hvor du kan stille spørgsmål og debatere. Har du selv et emnet, som du gerne vil skrive en artikel om, så er der også mulighed for at få artikler lagt op på siden. Der er dog en del krav til disse artikler, f.eks. så skal de handler om en form for IT, så skriv derfor til os for forklar din idé, inden du skriver artiklen.

Som allerede beskrevet er langt de fleste IT kurser her på siden gratis. Der findes dog også det vi kalder for "Premium" kurser, som er kurser, hvor du skal købe adgang via et medlemskab. Disse kurser kan du købe adgang til i et antal måneder, hvorefter din adgang vil ophøre. Vores Premium kurser er lige lidt bedre end de gratis, og derfor tillader vi os at tage lidt betaling for at se dem.

Vi sælger også på siden en række e-bøger. F.eks. kan du finde en e-bog om WordPress samt en komplet Excel bog.

Denne side blev sidst opdateret: