NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

WordPress hjælp | Lad os klare arbejdet for dig!

Har du din egen WordPress blog, hjemmeside eller webshop, og har du brug for hjælp til teknisk udvikling og support, så lad os hjælpe dig!

Vi er eksperter i WordPress, og vi har mange års erfaring i at hjælpe både private og erhvervsdrivende med deres WordPress sider. Vi tilbyder hjælp til samt udvikling af WordPress hjemmesider igennem vores egent interne webbureau. Klik nedenfor for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

WordPress er et af de mest brugervenlige hjemmesidesystemer der findes, og mange vælger derfor at bygge deres hjemmeside, blog eller webshop i netop dette system.

Langt de fleste mennesker kan finde ud af at oprette indlæg, oprette sider, opsætte en widget, definere en menu eller indsætte et billede eller banner på en side, men der findes også elementer af WordPress, som kun de færreste kender til. Bevæger man sig nemlig en smule udover de gængse tilpasningsmuligheder bliver WordPress nemlig pludselig ikke helt så simpelt og brugervenligt, som det ellers normalt er. Man skal pludselige hen og rette i templates, skrive ny CSS og måske ligefrem kode PHP, for at få lavet de rettelser eller forbedringer som man ønsker, og det kan for mange være en stor og ikke mindst tidskrævende opgave.

Derfor tilbyder vi hos Instance.dk (NemProgrammering.dk´s webbureau) professionel hjælp til WordPress. Helt konkret så tilbyder vi det vi kalder for "WordPress Eksperthjælp". Eksperthjælp kan du købe på et klippekort, hvor ét klip svarer til én times arbejde.

Du kan vælge at anvende dine klip, hvornår du vil, og du kan tilmed vælge kun at bruge et halvt klip ad gangen. Så hvis du eksempelvis stod i en situation, hvor du godt kunne tænke dig, at få opsat et specielt billedgalleri på din hjemmeside, så kunne du kontakte os for at få det gjort. Tager vi kun 30 minutter om at udføre arbejdet, så trækker vi kun et halvt klip på dit klippekort, og du vil så have de resterende klip tilbage til at bruge på andre opgaver. Klippekort kan købes med 5, 10 og 20 klip. Jo flere klip du køber jo billigere er det selvfølgelig.

Med et klippekort i hånden fra Instance.dk får du altså en hotline til WordPress hjælp, som du kan vælge at bruge præcis hvornår du vil.

Udover klippekort tilbyder vi selvfølgelig også at lave hele din hjemmeside for dig i WordPress. Du kan høre mere om vores eksperthjælp, klippekort og totalløsninger ved at kontakte os herunder.


Denne side blev sidst opdateret: