NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Byg din egen hjemmeside gratis
Danske video tutorials og vejledninger for begyndere

På NemProgrammering.dk kan du lære at bygge din egen hjemmeside helt gratis. Vi tilbyder gratis videoundervisning inden for en lang række emner lige fra HTML til WordPress. Leder du derfor efter et service, hvor du kan lære at bygge en hjemmeside fra bunden, i stedet for at betale for en dyr, ufleksible og begrænset løsning, ja så er du kommet til at rette sted.

Samtlige videoer starter på begynderniveau, og alle kan derfor være med. Skulle du have spørgsmål til undervisningen, eller sidder du fast med et problem, så kan du altid søge hjælp på vores forum, hvor en masse kompetente programmører og IT-eksperter sidder klar til at hjælpe.

Herunder finder du en oversigt over de emner, som vi på NemProgrammering.dk tilbyder gratis videotutorials til:

SE VORES INTRO VIDEO HER:Video tags:
Denne video relaterer til emner såsom: Lav din egen hjemmeside, Gratis hjemmeside , hjemmeside fra bunden , webdesign, HTML hjemmeside, websider

Ved at følge vores videokurser vil du blive i stand til at lave dine egen hjemmeside - helt gratis og helt fra bunden. Du vil lære at lave websider som både er statiske, dynamiske og interaktive. Vi starter helt fra bunden så hvis du ikke har lavet hjemmesider før, så er det her det perfekte sted at starte.

At lave hjemmesider er ikke svært når du først er igang, så kast dig bare ud i det!

GOD FORNØJELSE!