NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Annoncering på NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk tilbyder Danmarks største samling af gratis videoundervisningsmateriale indenfor web-udvikling, programmering og IT generelt. Sitet har gennemsnitligt mere end 1.000 unikke besøgende om dagen fordelt på vores forskellige serier.

De besøgende er personer i alderen 15-40 år, som ønsker at tage et gratis undervisningsforløb indenfor programmering, webudvikling eller IT. Generelt set, så er alle besøgende mere eller mindre IT-interesseret og derfor er NemProgrammering.dk et oplagt eksponeringssted for eksempelvis hostingvirksomheder, IT-kursusudbydere, webbureauer, uddannelsesinstitutioner og webshops indenfor gaming udstyr og IT.

Vi tilbyder således en mulighed for at få din virksomhed og dets produkter eksponeret på et yderst niche specifikt medie. Annoncer begrænses til enkelte kurser på siden, og det er derfor muligt at opnå en meget målrettet annoncering.

Sitet er grundlagt i april 2011, og er derfor stadig i en vækst fase. Faktisk er besøgstallet steget med gennemsnitligt 20% per måned siden starten i april 2011.

Kontakt os for spørgsmål og yderligere informationer her