NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Billig Bredbånd
Den ultimative bredbånd-guide!

Er du på jagt efter billig bredbånd, ja måske ligefrem det billigste på markedet, så læs med her!
Vi vil nedenfor gennemgå de forskellige bredbånd-udbydere samt deres produkter. Vi kigger på hvem der er billigst og hvem der er dyreste. Derudover vil vi også forklare, hvilke behov de forskellige hastighedsgrupper dækker, så du ikke ender med at vælge bredbånd som er enten for langsomt eller for hurtigt til dit behov.

Vi sammenligner alle bredbåndsløsningerne ved at kigge på: Pris per mbit per mdr. (prisen du betaler per megabit hver mdr.).
Med dette mål kan man meget præcist se, hvilken udbyder der er billigst og dermed også, hvor du får mest bredbånd for pengene.

10 Mbit bredbånd Denne oversigt er sidst opdateret: 24.06.2024

Nr Udbyder Kr. per mbit / mdr Download DKK / md.

Af tabellen ovenfor står det klart, hvem der pt. er den billigste udbyder af bredbånd på det danske marked indenfor 10 mbit hastighedskategorien. 10 mbit er for dig, som kun skal bruge dit internet til de helt basale ting så som at tjekke emails, streame korte videoer på YouTube, høre musik på nettet, læse nyheder og hente små filer. 10 mbit er rigeligt, hvis du ikke har behov udover dette.

20 Mbit bredbånd

Nr Udbyder Kr. per mbit / mdr Download DKK/ md.

Med 20 mbit bredbånd får du en forbindelse, som gør det muligt for dig at bruge de fleste af nettets muligheder helt uden problemer. Du skal dog være opmærksom på, at hvis forbindelsen deles af mere end 2 personer, så kan det hurtigt gå hen og føles langsomt for alle. Har du derfor et hjem, hvor op til 4 personer kan være på nettet på samme tid, vil det være en god idé, at finde en bredbåndspakke som giver dig mere end 20 mbit download. Du kan anvendes TDC´s hastighedstest til at bestemme, hvor meget båndbredde du egentlig har, hvis alle i familien anvender nettet på samme tid. Tag testen her, og gør det mens alle i familien bruger internettet for på den måde at få det reelle antal mbit der er til rådighed per person.

50-100 Mbit bredbånd

Nr Udbyder Kr. per mbit / mdr Download DKK / md.
1 Bolignet
SE TILBUD!
0.33 100 Mbit 199 kr.
2 Norlys
SE TILBUD!
0.42 100 Mbit 249 kr.
3 Hiper
SE TILBUD!
0.47 100 Mbit 279 kr.
4 Telia
SE TILBUD!
0.47 100 Mbit 279 kr.
5 Jetnet
SE TILBUD!
0.93 50 Mbit 279 kr.
6 BornFiber
SE TILBUD!
0.48 100 Mbit 289 kr.
7 Waoo
SE TILBUD!
0.5 100 Mbit 299 kr.
8 Telenor
SE TILBUD!
0.5 100 Mbit 299 kr.
9 Hiper
SE TILBUD!
0.5 100 Mbit 299 kr.
10 YouSee
SE TILBUD!
0.53 100 Mbit 319 kr.
11 Ewii
SE TILBUD!
0.53 100 Mbit 319 kr.
12 Telenor
SE TILBUD!
1.13 50 Mbit 339 kr.
13 Jetnet
SE TILBUD!
0.57 100 Mbit 339 kr.
14 YouSee
SE TILBUD!
0.82 71 Mbit 349 kr.
15 YouSee
SE TILBUD!
0.58 100 Mbit 349 kr.

Igen står det ret klart ud fra tabellen ovenfor, hvem der pt. er den billigste udbyder på markedet indenfor denne hastighedskategori. En 50 mbit forbindelse er for dig, som er storforbruger af internettet, og som tilbringer langt det meste af din tid her. Hvis du f.eks. vil spille spil online, se en masse film via diverse streamingtjenester eller uploader store filer (måske udvikler du hjemmesider), så er en forbindelse på 50 mbit det rette valg for dig. Igen skal du dog overveje, om denne hastighed er nok, hvis i eksempelvis er 4 i hjemmet og 2 af jer bruger nettet til at spille spil og se film online. I dette tilfælde vil 50 mbit måske ikke engang være nok.

Det er værd at notere ud fra de ovenstående tabeller, at man naturligt betaler mindre og mindre per mbit, jo flere mbit man køber. Man skal i den forbindelse gøre sig nogle grundige overvejlers om det ikke er det værd at tage en lidt dyrere løsning, men til gengæld få dobbelt op på hastigheden. Faktisk er tendensen således, at hver gang du fordobler antallet af mbit download, så halveres antallet af kroner du betaler per mbit. Hos mange af udbyderne betaler altså ikke meget mere end 30-40 kr. mere om måneden, men til gengæld får du en dobbelt så hurtig forbindelse. Overvej derfor dine behov nøje og tag derfra en beslutning på baggrund af, hvor du får flest megabit for dine penge.

Du kan læse meget mere om billigt bredbånd på Billig-Bredbånd.nu, hvor du også kan se priser på nogle af de hurtigste bredbåndsløsninger på markedet lige nu.

Priserne i tabellerne ovenfor bliver løbende opdateret i henhold til hvad de forskellige udbydere tilbyder. Priserne for 6 mdr. er den totale og samlede pris du vil betalte for dit bredbånd de første 6 mdr. I denne pris er indregnet oprettelsesgebyrer og andre gebyrer der kan være forbundet med den givne udbyder. Derfor er denne pris også den mest pålidelige pris, når der skal laves en fair sammenligning af de forskellige udbydere. Det er også prisen for de første 6 måneder som anvendes til at beregne prisen per mbit per mdr.

Vi tager forbehold for fejl og mangler i beskrivelser, links, produkter og priser. Det gør vi fordi vi ikke modtager varsel fra bredbånds-udbyderne når de ændrer deres produkt- og prisforhold.